• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Gaming related videos thread

Najčudnije što sam ja igrao sa PSX ovog tipa je Silver Case doduše na PS4 pošto je orig verzija JAP Only bila. Suda 51 igra. Zanimljiv Sajberpank Visual Novel koji ima 3d momente, anime sinematike, FMV sinematike etc...Čak i neki čudan kviz provere znanja iz istorije, aktuelnih stvari iz tog vremena od Video igara do Olimpijade, Politike..ludilo....

Kako god nisam izdržao negde na pola jer postoje dve paralelne radnje koje se gledaju/igraju a druga sa novinarom koji dobija dojave preko interneta o incidentima je jako spora smara i najviše sam zbog nje prekinuo. Inače nije obavezna da se prelazi ali tako se povezuje kompletna priča jbg.

Naterala me je igra da se zapitam šta je tek sve postojalo za PSX JAP Only doduše i Saturn je imao isto ludila raznih tipa virtuelni akvarijumi za ambijons ( bkv proto vaporwave momenat) zatim neke fmv multimedia sa jap pop zvezdama lista ide dalje...

Kako god evo ga Silver Case Kviz koji sam pominjao.

Shocker pitanje na PSX

GN6yRew.png

Last edited:
Najčudnije što sam ja igrao sa PSX ovog tipa je Silver Case doduše na PS4 pošto je orig verzija JAP Only bila. Suda 51 igra. Zanimljiv Sajberpank Visual Novel koji ima 3d momente, anime sinematike, FMV sinematike etc...Čak i neki čudan kviz provere znanja aktuelnih stvari iz tog vremena od Video igara do Olimpijade, Politike..ludilo....

Kako god nisam izdržao negde na pola jer postoje dve paralelne radnje koje se gledaju/igraju a druga sa novinarom koji dobija dojave preko interneta o incidentima je jako spora smara i najviše sam zbog nje prekinuo. Inače nije obavezna da se prelazi ali tako se povezuje kompletna priča jbg.

Naterala me je igra da se zapitam šta je tek sve postojalo za PSX JAP Only doduše i Saturn je imao isto ludila raznih tipa virtuelni akvarijumi za ambijons ( bkv proto vaporwave momenat) zatim neke fmv multimedia sa jap pop zvezdama lista ide dalje...

Kako god evo ga Silver Case Kviz koji sam pominjao.

Imao je sličan fazon i u Soul Hackers. Isto neki neobavezni kviz, sa aktuelnostima u Japanu. Prvo sam lupetao, pa pokušavao da zapamtim pitanja i odgovore, ali na kraju je moralo uputstvo da se traži. I u njoj ima dosta cyberpunk/vaporwave estetike.

Ah, znači to sa kvizovima nije ništa novo. Ja sam mislio da je to prvi put iskoristio u D4 Dreams Dont Die. Morao sam da se edukujem u vezi Aeronautike da bih prešao taj deo, sve je bilo u vezi aviona i kako se prave. Da stvar bude gora neka od pitanja sam išao čistom logikom i provaljivao odgovore.

Igrao sam Silver Case kada je GOG pustio u etar, nije mi se svidelo ništa osim Art Style i muzike. Gejmplej skoro da je bio nepostojeći i kada se prebaci u 3d i šetkaš se po onoj elektrani, ugasio sam posle 2 sata cimanja sa time i digao ruke...

Gejmplej skoro da je bio nepostojeći
Koliko znam Visual Novel ne treba da ima gejmplej kompleksniji makar sam zaključio po tome što sam gledao na yt. Verovatno nije pravilo baš za sve. U suštini priča je dovoljno zanimljiva da se ODGLEDA ali je mene upucalo što sam hteo i drugi stori lajn da odgledam paralelno i udavio me jer jbg krenu da smaraju beskrajni dijalozi pre ili kasnije.

Kvizovi naravno postoje u milion igara ranije ali mi je bio fleš više jer sam igrao igru 20 godina kasnije i samo uleće ono Ovca Doli, Olimpijada u Atlanti itd.

COH1 sam baš dosta igrao dok COH2 vrlo malo, a ovo me više podseća na COH1.

Jel neko igrao Neverhud?
Ja sam ga igrao na prvom PC-u, i dan danas ga se secam po fenomenalnom art dizajnu. Divna igra zaista.
Koliko se secam nikad je nisam zavrsio jbga bio sam klinac ipak je Quake kec prevagnuo na skali. :D

Skullmonkeys nazalost nisam igrao, mozda cu da ga probam na nekom emulatoru.

Običan platformer, jedino po čemu se izdvaja je kao i prvi Neverhood, zabavna muzika, interesantne animacije, ali je daleko slabija prezentacija nego li u prvom Neverhoodu. B tier igre. I kuriozitet na PS1 konzoli, svakako.

Jel to nešto kao što je Flashback nastavak na Another World ili su baš povezani

Back
Top Bottom