- Reaction score
- 4,952
doneInače može neki admin da prebaci ovo u gaming sećanja thread. @Yuka Sakazaki
doneInače može neki admin da prebaci ovo u gaming sećanja thread. @Yuka Sakazaki
Takođe. Kupovao sam i iznajmljivao bootleg kertridže za nju po raznim Sega klubovima, aka buvarama. Sećam se kad sam jednom kod nekog matrog u beogradskoj ulici ušao u neki dvorišni stančić i on mi kaže “samo zatvori vrata, izaći će prase”. A ja (klinac od 10-ak godina) u šoku, mislim u sebi ko još drži prase u stanu.imao sam takvu identičnu sredinom devedesetih
secam se, kao juce da je bilo, zovemo iz Sapca Beosoft i pitamo ih imaju li na stanju Yoshi's Island, i oni odgovaraju, "da, kosta 100 maraka"Isti su mogli da se kupe u Beosoftu po, za tadasnje uslove, vrlo visokim cenama
Taj rad, cene igara su izuvale. Posle prodaje SNES-a od tog novca (uz sigurno neku doplatu, ali ne sećam se koliku) sam kod Beosoft derikoža kupio PS1. Danas mi je žao tog MD-a i SNES-a, kao i PS1 koji su svi otišli u druge ruke (ko zna kroz koliko njih su ih prošli, gde su i u kakvom su stanju danas), jer da su ostale kod mene i dan danas bi bile u besprekornom stanju.secam se, kao juce da je bilo, zovemo iz Sapca Beosoft i pitamo ih imaju li na stanju Yoshi's Island, i oni odgovaraju, "da, kosta 100 maraka"![]()