• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Gaming priče, sećanja, dogodovštine i nostalgija

Ti si onda igrao neki PES dosta kasnije. Na ovom Pesu iz '97 nije bilo nase tadasnje zemlje jer u periodu od 92.do 98.godine nismo nigde ucestvovali zbog sankcija. Tek 98-99. pojavljuje se Yugoslavia u pes igrama
Da, bash dosta kasnije sam igrao, na Playtation 2. Roberto Carlos je tada bio u Real Madrid? Valjda se dobro setjam, a lako mogutje da lupetam. Mislim da su Kaka i Benzema bili u istom timu, a Rooney je valjda bio u Manchester United :D
Ako nekako skapirash shta sam ja igrao od ovoga malo shto se setjam, svaka chast.

Da, bash dosta kasnije sam igrao, na Playtation 2. Roberto Carlos je tada bio u Real Madrid? Valjda se dobro setjam, a lako mogutje da lupetam. Mislim da su Kaka i Benzema bili u istom timu, a Rooney je valjda bio u Manchester United :D
Ako nekako skapirash shta sam ja igrao od ovoga malo shto se setjam, svaka chast.

Mislim da si igrao PES 5 iz 2005.godine. Roony je 2004.god presao iz Evertona u Manchester, a Roberto Carslos je do 2007. bio u Madridu. Kaka i Benzema su tek 2009. (ps3) presli u Real, tako da si to lupio :D

što lažeš čoki, prvi pes je izašao 2001. ranije si imao samo iss ili japanski winning eleven :P
Jok ti ces da me naucis, naravno da to znam. Sve su to Konamijeve fudbalske igre

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

Pa reče Čodi u prvom postu da je igrao ISS. Igrao se u to vreme po igraonicama naizmenično sa Fifom, s tim što se Fifa igrala zbog dobre grafike a ISS zbog gejmpleja.

Pa nema veze shto je postojala verzija za PS3, u isto vreme je postojala verzija za PS2. Dugo nakon shto je izashao PS3 su i dalje izdavali PES za PS2.
Naravno. Zanimljivo mi je da kada prestane podrska proizvodnje igara za last gen konzolu, EA SPORT i Konami jos dugo su izdavali igre za stare sisteme. Tako je bilo i za ps1, ps2, i ps3. Mislim da su fifa i pes uredno izlazili na ps2 do 2014.iako je ps2 tada uveliko bila "pokojna" konzola.

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

fifa nije ostala upamcena po utakmicama nego po introima:)

Tako je, i naravno po dobrim soundtrack-ovima. Secam se da smo nesto malo igrali Fifa 2003 na ps1 muzika je bila odlicna. Al je zato igra u poredjenju sa Iss bila djubre 🤣

Tako je, i naravno po dobrim soundtrack-ovima. Secam se da smo nesto malo igrali Fifa 2003 na ps1 muzika je bila odlicna. Al je zato igra u poredjenju sa Iss bila djubre 🤣
Фифа је увек имала бољу презентацију и лиценциране клубове и играче, али је у гејмплеју од тад па једно 15 година надаље била у озбиљном заостатку у односу на Пес. Сад кад је Конами коначно усрао и ту франшизу могу опет да доминирају без конкуренције.

fifa nije ostala upamcena po utakmicama nego po introima:)

Urezan u glavu taj intro, pogotov jer je to prva FIFA koju sam igrao.
Nikada nisam bio ljubitelj fudbala, a vala nisam ni danas, ali iz nekog razloga sam kupio FIFA 98 igru. Pokushavao sam da igram, bio sam losh (verovatno jer nisam skroz kontao pravila fudbala), ali igra mi je bila zabavna. Setjam se da sam umeo dugo zabadati uz penale. Pored toga, muzika:

Interesantno mi je shto NIKADA nisam igrao FIFA 98 protiv nekoga, uvek sam igrao sam. :ROFLMAO:

Urezan u glavu taj intro, pogotov jer je to prva FIFA koju sam igrao.
Nikada nisam bio ljubitelj fudbala, a vala nisam ni danas, ali iz nekog razloga sam kupio FIFA 98 igru. Pokushavao sam da igram, bio sam losh (verovatno jer nisam skroz kontao pravila fudbala), ali igra mi je bila zabavna. Setjam se da sam umeo dugo zabadati uz penale. Pored toga, muzika:

Interesantno mi je shto NIKADA nisam igrao FIFA 98 protiv nekoga, uvek sam igrao sam. :ROFLMAO:

woo hoo! o da :D

Kapiram da je vise od polovine najgotivnijih secanja koja imam nastalo u vezi sa igrama.

Ajd za pocetak...igranje point&click avanture u 'multiplejeru' putem telefona. Tako se zbilo te neke 96-e da sam skrpio novce i narucio SuperMix kompilaciju (ne secam se ni ko je to pravio, Espro?) na kome je bio i Gabriel Knight: Sins of the Father. Zalepio sam se sa igru kao muva za vnugo (kakva igretina!!!) al ubrzo skontao da nece ici solo jer mi je igra bila preteska. Sad razmisljam da nikad nisam ponovo pokusao da predjem igru, nisam je ni instalirao/startovao, mozda da bi secanje na nju ostalo vezano iskljucivo za taj period i te ljude. Ljude, da...sestru sam retko uspevao da zainteresujem za igre, nesto je kao sedela malo sa mnom oko Gabra al odustala. I onda ko god da svrati kod mene pokazujem mu igru, lozim na konto mistike i vudu ubistva i tako prikupim jos troje ljudi - komsinku (jedina sa Pentiumom u to doba), drugar iz odeljenja (sporty nadrkani baja, jedini takav sa kojim sam blejao al igre, jbga) i komsija iz zgrade sa kojim sam peglao sve i svasta, (i lozio se da napravimo LAN kablom koji bi isao preko terase).

Anti-klimaks alert: nikad nismo presli igru. Ali te sesije me greju i dan danas. Dogovorimo se u skoli okvirno vreme kad sedamo za komp, to se max postovalo, sedamo i cujemo se u nekim vremenskim intervalima ukrug. Prijava dokle je ko stigao, sta je ko uradio, sta moze da se klikne, cemu sta od toga moze da koristi itd. I onda kad zabodemo interval skoci na po sat, dva. Ili dan. Ili dva :D I kad neko provali kako se resava zabod, kakav meltdown, ne mogu da izdrzim da pozovem sledeceg da kazem sta da radi!

Secam se i koliko je matori pizdeo jer em mu arcim komp za igre em sedim na telefonu. Daa, telefon! Neko od nas, ne secam se ko, nije imao bezicni tel nego onaj matori, na vrndzu. Malo pricamo pa onda on spusti slusalicu, ode do kompa, cekanje, vrati se, to ne sljaka, pricamo, spusti slusalicu, ode, cekanje, vrati se....mmm da. Attention span do Jupitera ;)

Draze mi od svih svetlucavosti i prostranstava igara danas. Je, nostalgie i sve to, al draze.

Gabriel Knigh 1 се и даље држи. Прешао сам га прије неколико година, оригиналну верзију, стварно је игретина! И ја сам заглавио неколико пута, морао консултовати помоћ.

Јесте, била је тема коју је отворио @Yonai са неким невјероватним постом колико знам и то је била једна од најбољих тема. Садржавала је огромне постове, баш су се људи откинули пишући и присјећајући се у њој али нажалост, сада то више није онлајн.

E, vidish, definitivno mi je to ostalo negde u mozgu i aktiviralo se danas.

Eh narode... drago mi je da se neko seća stvari koje sam pisao... To je za mene već nostalgija uz sve ove divne priče iz detinjstva koje pišete svi vi... Žao mi je samo što okolnosti nisu takve da ponovo budem aktivan kao nekada... Ali drago mi je što vidim sve vas kako činite jedan divan i kvalitetan community bez zle krvi. Takve stvari su retke u današnje vreme, ali NISU NESTALE i vi ste savršen dokaz za to. Kao što sam jednom prilikom rekao... tu sam, invisible mode is on, sve čitam i drago mi je što vas sve zajedno vidim.

Budite savršeni, kao što već jeste, zadovoljstvo je biti deo "tajnog nivoa"... nivoa čiji ste svi vi eksluzivan deo 💝

Back
Top Bottom