A sumnjam, ono sam vezao koji mesec da sam bio aktivan, pa posle toga opet off. Previse vremena zahtevaju danasnje igre, a ja ga imam premalo :/nadam se aktivnije i češće u odnosu na fh4
Svakako cu igrati povremeno.

A sumnjam, ono sam vezao koji mesec da sam bio aktivan, pa posle toga opet off. Previse vremena zahtevaju danasnje igre, a ja ga imam premalo :/nadam se aktivnije i češće u odnosu na fh4
meni se fh4 totalno nije svideo i nisam ga puno igrao.za razliku od fh3 gde imam bar 410sati u igrinadam se aktivnije i češće u odnosu na fh4

Jel pao preload codila?Forza Horizon 5 early review scores
IGN 10
VGC 5/5
Windows Central 5/5
Stevivor 10
Gamingbolt 10
The Gamer 5/5
Game Informer 9.5
Wccftech 9.5
Press Start 9.5
Shacknews 9
GameSpot 9
PC Gamer 9
Jel pao preload codila?
Hocemo neki pink slip da opalimo?
moram igrati bar pola sata 
Ja sam sad uzeo zbog forze, halo I ms flight simJa se razmisljam uzeti gamepass negde u dec. 3 meseca pa spiciti ovo i Halo kad izadje, jos mi je nekako rano![]()

Ne sumnjam, nego mi malo izdetaljisi toliku razliku da bude 'pointless' ako samo przim offline. Ja sam old skul.... i multipler nikad nije bio opcija - najvise local coopPointless je igrati ovo totalno offline
Sent from my iPhone using Tapatalk

Pa radiće ti do jaja, ono nema razloga da ti ne letiJa ću da skinem da vidim kako radi, pa možda i uplatim gamepass da se zezam mesec-dva.
milion stvari nemas u offline modu ne samo pvpNe sumnjam, nego mi malo izdetaljisi toliku razliku da bude 'pointless' ako samo przim offline. Ja sam old skul.... i multipler nikad nije bio opcija - najvise local coop![]()

- Increased game stability by fixing legit game crashes.
Sta propustam i dalje nemam odgovormilion stvari nemas u offline modu ne samo pvp
@SteamWolf ja nisam naisao ni na jedan problem koji si ti naveo.ali uvek treba patch to se slazem![]()