Ali zato EMPRESS Strikes Back:

Aukcisku kucu,upgrade drugih igraca njihovih vozila sto sharuju.co op trke online razni modovi koji su iskreno fun.ima sigurno jos ali ne mogu da se setim svegaSta propustam i dalje nemam odgovor![]()
Da li primecujes ovakve poruke kod narodnjaka?
![]()
Ovo ne vazi za Ubisoft, EA i Activision.![]()

Mislim da tu jako lici na FH 4, inace samo cu reci da na RX 570 skoro sve na ULTRA (2-3 stvari na HIGH) i vozi izmedju 40 i 55FPS. Ja zadovoljan! Zavrseno stelovanje grafike, veceras se krece - vidim iz helikopteraMene interesuje jesu sredili malo prezentaciju igre ili je i dalje edginess za dvanaestogodišnjake kao u FH4?

Znaci moja retired grafa i dalje radi posao. Drago mi je da to cujem.Mislim da tu jako lici na FH 4, inace samo cu reci da na RX 570 skoro sve na ULTRA (2-3 stvari na HIGH) i vozi izmedju 40 i 55FPS. Ja zadovoljan! Zavrseno stelovanje grafike, veceras se krece - vidim iz helikoptera![]()
Odradjuje lepo... Da nije ludilo sa cenama, znam da bih o 3060ti samo razmisljao. Ovako sveZnaci moja retired grafa i dalje radi posao. Drago mi je da to cujem.

Da vratio bih se u doba NSF I Snoop -Riders on the storm... Jedna stvar me vise uvukla u igru, nego cela prezentacija FHMeni je samo ok, bolja FH4, slabija od FH3. Izgleda fantastično moram priznati. Međutim s godinama sam shvatio da mi timeri i checkpointi u racing igrama idu na živce.