• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries PC Forza Horizon 5

kako misli da ima 1440p/60 fps na onom tosteru baš se pitam
E moj ti..first party MS igra izgledace impresivno i odlicno raditi na obe konzole. Halo ce imati mod za 120 fps na XSS

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

kako misli da ima 1440p/60 fps na onom tosteru baš se pitam

Toster lagano moze da gura 1080p~1440p 60fps (dinamicki) bez ray tracing efekata.
Samo je pitanje da li ce ubaciti takav mod. (ne pratim da li je i dalje ona prica da Series S pokrece iskljucivo One S "verzije")

A ako bolje pogledas tabelu, toster hardverski upada u Ideal kolonu (osim gpu-a koji upada u Recommended).
U prevodu, toster je jaci i od tvog i od mog kompa. (y)

Last edited:
šta znam i5 neće ni da se oznoji od fh5, rama imam dovoljno, ssd je tu, sad jedino što koči je gtx1060. da su cene normalne pa da uleti jedan rtx 3060 i lagano 1440p na 144 fps. ovako biće laganih 60. a sreća paje ms igra pa možda i bude imao 60 na tom tosteru u nekoj dinamičkoj rez.

Toster lagano moze da gura 1080p~1440p 60fps (dinamicki) bez ray tracing efekata.
Samo je pitanje da li ce ubaciti takav mod. (ne pratim da li je i dalje ona prica da Series S pokrece iskljucivo One S "verzije")

A ako bolje pogledas tabelu, toster hardverski upada u Ideal kolonu (osim gpu-a koji upada u Recommended).
U prevodu, toster je jaci i od tvog i od mog kompa. (y)
Sto se tice pokretanja One S igara to je vazilo za stare igre. I jos nesto XSS je sposoban za 1440/60 bez ikakve dinamike. Uostalom to ocekujem i od Halo i FH5. Samo da ima opcija da se iskljuci RT, a bice.

šta znam i5 neće ni da se oznoji od fh5, rama imam dovoljno, ssd je tu, sad jedino što koči je gtx1060. da su cene normalne pa da uleti jedan rtx 3060 i lagano 1440p na 144 fps. ovako biće laganih 60. a sreća paje ms igra pa možda i bude imao 60 na tom tosteru u nekoj dinamičkoj rez.

Toster ima jaci procesor od i5 (Ryzen 5 3700X) i malo jaci gpu od GTX1060 (nesto tipa RX 590), tako da i on lagano moze 60fps.
A evo Nikola22 rece da Series S ima svoju verziju, a ne One S, tako da nema brige.

I jos nesto XSS je sposoban za 1440/60 bez ikakve dinamike.

Ne bas, tacnije nije sposoban bez zrtvovanja grafickih detalja (za cisto native 1440p).

Ma bre forza moze i na ves masini da se igra.ja sam sve forze horizon igrao u 2k sa cpu starim 6 god i gpu starim 8 god.(u 60fps sa very high)tako da ko se brine da li ce moci da igra mocice sigurno

M$ pravi igru pa naravno da će da je sredi da nekako radi u 60fps na tom tosteru.

ali ako tako stvari stoje što da bacim 90k za 3060ti, kada mogu da kupim XSS za 23k

Mnogo masis poentu, ali ok, slobodno nastavi sa hejtovanjem i "gledanjem sa visine" na toster, da ne trujemo ovu Horizon temu bez veze. ;)

M$ pravi igru pa naravno da će da je sredi da nekako radi u 60fps na tom tosteru.

ali ako tako stvari stoje što da bacim 90k za 3060ti, kada mogu da kupim XSS za 23k

De ima XSS za 23k?

On to odprilike racuna cenu za polovnu konzolu. Mada sumnjam da neko prodaje polovnu po toj ceni.

Može da računa koliko god želi, ali za te pare nema da se uzme polovan XSS. Najnižu cenu što sam video na KP za polovan XSS je 280€ (33000din), što je malo daleko od 195€ (23000din).

Malo dalje daleko, ali okej

Sent from my iPhone using Tapatalk

On to odprilike racuna cenu za polovnu konzolu. Mada sumnjam da neko prodaje polovnu po toj ceni.

Ti ces meni da je prodas po diskontnoj ceni kad batalis Xss. jel da? :D

Back
Top Bottom