• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries PC Forza Horizon 5

Forza Horizon 5 early review scores

IGN 10
VGC 5/5
Windows Central 5/5
Stevivor 10
Gamingbolt 10
The Gamer 5/5
Game Informer 9.5
Wccftech 9.5
Press Start 9.5
Shacknews 9
GameSpot 9
PC Gamer 9
Jel pao preload codila?
Hocemo neki pink slip da opalimo?

Za vip već može ja mislim, preloadovao sam danas Ali neću biti tu celu nedelju, pa će sačekati.

Sent from my J9110 using Tapatalk

Ja se razmisljam uzeti gamepass negde u dec. 3 meseca pa spiciti ovo i Halo kad izadje, jos mi je nekako rano :D

Ja ću da skinem da vidim kako radi, pa možda i uplatim gamepass da se zezam mesec-dva.

Pointless je igrati ovo totalno offline

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne sumnjam, nego mi malo izdetaljisi toliku razliku da bude 'pointless' ako samo przim offline. Ja sam old skul.... i multipler nikad nije bio opcija - najvise local coop ;)

treba ovoj igri jedan masan patch, ae što mora što šta da se pogasi da bi radila, pa da bi pukla pred intro cutscenu/trku. ali draw distance je očaj, teksture na ultra kao da su na low, multi ima opravdanja jer nemaju svi premium, ali i kada se upadne čeka se 15min do trke. pop-in busenja, ograde, bandera isl je posebna priča. FH4 nije imao ovakvih problema

Ne sumnjam, nego mi malo izdetaljisi toliku razliku da bude 'pointless' ako samo przim offline. Ja sam old skul.... i multipler nikad nije bio opcija - najvise local coop ;)
milion stvari nemas u offline modu ne samo pvp

@SteamWolf ja nisam naisao ni na jedan problem koji si ti naveo.ali uvek treba patch to se slazem :)

Last edited:
Back
Top Bottom