• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Food, Drinks & Candy CR4ZE! 🍕🍔🍟🌭🍿🥨🧀🥗🥪🍖

View attachment 13406

Probao sam je malopre, prvo sam se shokirao kad sam video da je cokolada samo 100 gr, mislio sam da je 300 gr obzirom na cenu u Maxiju - 320 din...
Ipak sam odlucio da je uzmem i da je probam zbog preporuke, ali generalno ne uzimam ovako preskupe stvari...
Obzirom na cenu i da sam mogao da dobijem 3x vise Milke za te pare, mora biti 3x bolja kako bi imala smisao da je kupim pored Milke.

Cokolada je... lepa, topi se u ustima, moze da se jede, moze odma cela da se pojede, morao sam da ukljucim sve svoje kocnice u telu kako ne bih odmah pojeo celu cokoladu od 300 dinara... nekako se zaustavih na pola...

Mislim recimo, ja ovde ne vidim neke velike razlike u odnosu na Milku Noisette... jeste lepa, jeste drugacija, topi se u ustima, cak se i neki puter oseca u njoj (not sure dal mi se to svidja ili ne), ali pre cu uzeti veliku Milku Noisette za te pare i vrlo slican ukus... ili jos bolje uzeo bih kilo Nutele.

Sad se setih, od dobrih cokolada ima i ona grcka - Lacta, ta mi je bolja od Milke, ima kod nas u Veru:

41NS8dOgqSL.jpg

To me podseti, moram posetiti Vero uskoro.
Si uzimao spetzy colu u veru?

Nisam, vrlo retko sam isao u Vero, a jos redje kupovao jer su preskupi, ali sad kad radim mogu da se castim malo, a i tu mi je blizu u Zarkovu.

Dajte glasanje Nutella vs Linolada, da zaista vidimo na cemu smo 🤙

Nema ništa kvalitetno u Nutelli, doslovce bottom shelf proizvod, ako bi da jedeš nesto pristojno tog tipa ne moraš ni da juriš neke brendove, Linolada ti je bolja po svakom kriterijumu
Linoladu isto obozavam, najbolja mi je od tih klasicnih eurokremova.
Sto se tice Nutele, ne jedem ja takve stvari zato sto su kvalitetne ili zdrave, vec samo i iskljucivo zbog ukusa.

Da se razumemo ukus milke je OK ali u rangu sa Cipiripi tablom i takvim jeftinijim stvarima. Sada kada za istu cenu možeš kupiti ukusnije stvari samo nostalgija i navika guraju prodaju njihovih čokolada. Čak je i Shogeten daleko bolji izbor sa pojedinim varijantama, poput Trilogia, koje su stvarno odličnog ukusa.

Isto ne vidim trenutno nista specijalno kod Milke, u nekom trenutku sam bio navucen na Trioladu i kupovao bih je vise da se mogla naci van Merkatora. Od Milke samo ponekad uzmem stapice i jednom sam uzeo Milka islere.

Promesam slatke proizvode na mesecnom nivou, ali ni na sta nisam pao na dupe i da kazem ovo je dobra kombinacija, uvek nesto fali i ne oseti se dobro ili bude prejak ukus. Sta cu, nesto bih opet uzeo i zna se koje proizvodi ne dolaze u obzir.

Schoegetten se kod mene nisko kotira, uzimao sam ponekad egzoticnije kombinacije na popustu i utisak (zajedno sa ukusom) brzo izbledi.

Last edited:
Čisto da se upišem. Baš retko kada jedem čokoladu jer mi nije to uživanje kao kada sam bio klinac, verovatno zbog kvaliteta.

Jedino šta volim sa vremena na vreme jeste ona belgijska čokolada, zaboravio ime, ima u maxiju, bela sa pistaćima, bademima i narandžom.... to mi je baš uh!

Ma zezam se. Ukus je meni problem, previše slatka i ne oseća se kakao koliko bi trebalo.
Da, sa tim mogu da se složim da zaista jeste preslatka.
Da se razumemo ukus milke je OK ali u rangu sa Cipiripi tablom i takvim jeftinijim stvarima. Sada kada za istu cenu možeš kupiti ukusnije stvari samo nostalgija i navika guraju prodaju njihovih čokolada. Čak je i Shogeten daleko bolji izbor sa pojedinim varijantama, poput Trilogia, koje su stvarno odličnog ukusa.
Nemojmo preterivati, kakav cipiripi...
Ok, koje su to bolje za te pare?

Cokolada je ono sto ima preko 50% kakaa, ostalo je tamo neki random slatkis. Narocito ono trpanje svega u ‘cokoladu’, tipa keksa, mrvica i ostalih nebuloza. Samo sto zadovolji form factor cokolade.
That being said, crna Najlepse zelje je pismena skroz i moze u kostac sa nekim svetskim. Ne znam dal je najbolja al najcesce konzumiram Lindt sa 80%, bukvy mi sad idu balice kad sam je se setio.

Back
Top Bottom