View attachment 13406
Probao sam je malopre, prvo sam se shokirao kad sam video da je cokolada samo 100 gr, mislio sam da je 300 gr obzirom na cenu u Maxiju - 320 din...
Ipak sam odlucio da je uzmem i da je probam zbog preporuke, ali generalno ne uzimam ovako preskupe stvari...
Obzirom na cenu i da sam mogao da dobijem 3x vise Milke za te pare, mora biti 3x bolja kako bi imala smisao da je kupim pored Milke.
Cokolada je... lepa, topi se u ustima, moze da se jede, moze odma cela da se pojede, morao sam da ukljucim sve svoje kocnice u telu kako ne bih odmah pojeo celu cokoladu od 300 dinara... nekako se zaustavih na pola...
Mislim recimo, ja ovde ne vidim neke velike razlike u odnosu na Milku Noisette... jeste lepa, jeste drugacija, topi se u ustima, cak se i neki puter oseca u njoj (not sure dal mi se to svidja ili ne), ali pre cu uzeti veliku Milku Noisette za te pare i vrlo slican ukus... ili jos bolje uzeo bih kilo Nutele.
Sad se setih, od dobrih cokolada ima i ona grcka - Lacta, ta mi je bolja od Milke, ima kod nas u Veru:
To me podseti, moram posetiti Vero uskoro.