• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Food, Drinks & Candy CR4ZE! 🍕🍔🍟🌭🍿🥨🧀🥗🥪🍖

View attachment 13350
View attachment 13351View attachment 13352
Malo home made pize :D
View attachment 13353
View attachment 13354
Malo peciva
View attachment 13355
View attachment 13356
I da se malo izida sa prasetinom i udari finis cementiranja sa ruskom salatom :)
Inace veceras pravim ja pitu,majka mi je bolesna pa cu ja razvlaciti kore i raditi pitu,slike kasnije ili sutra ako budem umoran...
Grujo, verovatno si hteo postovati ovde u food thread. Thread u kojem si sada je za kupovnu hranu i Krejzijeve recenzije random slatkisha.

Najbolje su mi ovim redom:

1. Nutty Choco Wafer
2. Noisette
3. Badem
4. Suvo grozdje/ Lesnik
5. Cheesecake
6. Jagoda/Jogurt

7. Oreo
8. Schoco/Keks
9. Toffee
10. Triolade
11. Alpska...

itd, nisam jos sve probao... ovo su mi top i sredina...

Najbolje su mi ovim redom:

1. Nutty Choco Wafer
2. Noisette
3. Badem
4. Suvo grozdje/ Lesnik
5. Cheesecake
6. Jagoda/Jogurt

7. Oreo
8. Schoco/Keks
9. Toffee
10. Triolade
11. Alpska...

itd, nisam jos sve probao... ovo su mi top i sredina...

Nisam neki fan čokolada i slatkog, ali probam kada mi neko preporuči nešto mnoogo dobro.
Evo pre neki dan sam prvi put probao:

1708880776068.png

Moram da priznam da odavno nisam jeo tako dobru čokoladu. Možda sam i jeo i bolju, ali ova mi je super, u samom vrhu sigurno. Zanima me tvoje mišljenje, @2CR4ZY , gde se rangira ova čokolada na ovoj top listi tvojoj? I da, ima raznih ukusa, ali probao sam ovu i sa belom čokoladom, i obe su mi super, ali ova mlečna je baš odlična.

Moram da priznam da odavno nisam jeo tako dobru čokoladu. Možda sam i jeo i bolju, ali ova mi je super, u samom vrhu sigurno. Zanima me tvoje mišljenje, @2CR4ZY , gde se rangira ova čokolada na ovoj top listi tvojoj? I da, ima raznih ukusa, ali probao sam ovu i sa belom čokoladom, i obe su mi super, ali ova mlečna je baš odlična.
Drage volje cu probati, samo mi reci gde ima.
Inace ta top lista je samo za Milka cokolade, ne za sve cokolade, tu bi vec lista bila dosta drugacija :)
Sto se tice bele cokolade, to bas i nije cokolada, jer ne ide uopste kakao u nju, ali i pored toga, meni licno su zanimljive.

Drage volje cu probati, samo mi reci gde ima.
Sto se tice bele cokolade, to bas i nije cokolada, jer ne ide uopste kakao u nju, ali i pored toga, meni licno su zanimljive.
1708890635062.png

Ja lično kupio u Makedoniji, ali kad sam se vratio ovde video sam reklame na TV-u i kaže mi sestra da je kupila u DIS-u ove nedelje. Tako da verovatno ima svuda u većim marketima.

ma ima je svuda bukvy
ja nešto i nisam oduševljen, pogotovo lindor-om, jeste kvalitetnija od prosečne, ali ima neki industrijski šmek... čak sam bio u tripu da je srpska verzija lošija, pa sam jednom probao i u lindt radnji u italiji, međutim isto...

mislim, za milku je institucija, da se ne lažemo, od nje teško da ima veće đubre... možda euroblok.

mislim, za milku je institucija, da se ne lažemo, od nje teško da ima veće đubre... možda euroblok.
Cekaj kako je Milka sad odjednom sranje, kad smo bili klinci vazila je za ubedljivo najbolju cokoladu, pravljena cuvenim mlekom, od cuvenih krava u Svajcarskoj, koje su pasle nikad kvalitetniju travu.

Inace ovde i nema neki izbor, uzmem Ritter Sport, eto jedino mi je on bolji od Milke, ali je preskup.

pa nije odjednom, već dugo je smećurda teška.
bila je nekad davno dobra, ali to vreme je odavno prošlo...

Back
Top Bottom