+1Mi to zovemo "noge"
Grujo, verovatno si hteo postovati ovde u food thread. Thread u kojem si sada je za kupovnu hranu i Krejzijeve recenzije random slatkisha.View attachment 13350
View attachment 13351View attachment 13352
Malo home made pize
View attachment 13353
View attachment 13354
Malo peciva
View attachment 13355
View attachment 13356
I da se malo izida sa prasetinom i udari finis cementiranja sa ruskom salatom
Inace veceras pravim ja pitu,majka mi je bolesna pa cu ja razvlaciti kore i raditi pitu,slike kasnije ili sutra ako budem umoran...
Najbolje su mi ovim redom:
1. Nutty Choco Wafer
2. Noisette
3. Badem
4. Suvo grozdje/ Lesnik
5. Cheesecake
6. Jagoda/Jogurt
7. Oreo
8. Schoco/Keks
9. Toffee
10. Triolade
11. Alpska...
itd, nisam jos sve probao... ovo su mi top i sredina...
Drage volje cu probati, samo mi reci gde ima.Moram da priznam da odavno nisam jeo tako dobru čokoladu. Možda sam i jeo i bolju, ali ova mi je super, u samom vrhu sigurno. Zanima me tvoje mišljenje, @2CR4ZY , gde se rangira ova čokolada na ovoj top listi tvojoj? I da, ima raznih ukusa, ali probao sam ovu i sa belom čokoladom, i obe su mi super, ali ova mlečna je baš odlična.
Drage volje cu probati, samo mi reci gde ima.
Sto se tice bele cokolade, to bas i nije cokolada, jer ne ide uopste kakao u nju, ali i pored toga, meni licno su zanimljive.
Cekaj kako je Milka sad odjednom sranje, kad smo bili klinci vazila je za ubedljivo najbolju cokoladu, pravljena cuvenim mlekom, od cuvenih krava u Svajcarskoj, koje su pasle nikad kvalitetniju travu.mislim, za milku je institucija, da se ne lažemo, od nje teško da ima veće đubre... možda euroblok.