• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Food, Drinks & Candy CR4ZE! 🍕🍔🍟🌭🍿🥨🧀🥗🥪🍖

Pa ne bih znao zvanicno, kao i uvek, sve sto stoji desno od mog avatara je moja verzija stvarnosti.

Bog s vama ljudi kada vam je milka bolja od bilo čega. Da budem iskren ne jedem slatko već dve godine i pre toga sam uglevnom jeo skoro isključivo crne, slabo zaslađene čokolade (poželjno sa ljutom paprikom) ali sam probao gomile pre toga i jer me kao nekog ko održava stvari časte svime slatkim.

I posle svega toga mogu reći da su mi Milka čokolada na nivou šećernih tabli ili onih jeftinih čokolada iz Lidla. Kada osetiš više šećer nego čokoladu stvarno nema razloga da pričamo o kvalitetu. Bila je odlična dok se proizvodila u SFRJ ali sada kao da se proizvodi u SAD...

crne, slabo zaslađene čokolade (poželjno sa ljutom paprikom
Ti i moja sestra pod ruku 🤣 Ona je pravila takve chokolade. Znam da je volela i da gricka kakao seme, blesavo skroz. Umela je i da napravi chokolade koje mogu da podnesem, al kad mi uvali neshto sa 80% kakaoa i ljutom paprikom... nije za mene.
Shto se tiche kupovnih chokolada, jbg. ja ne volim bash chokolade pa nemam mnogo iskustva, ali za mene su jestive Toblerone. Nisam to jeo preko 5-6 godina, pa je mogutje da bih promenio mishljenje kada bih probao sada. Kao klinac sam voleo cipiripi i zbog toga skoro odluchio da probam to. Smetje, morao sam baciti.

meni se i toblerone već jako dugo usmećario. više ima one upržene karamele i samo se lepi za zube. baš mrzim osećaj kad mi šećer krcka pod zubima.

što neko pomenu, milka ima ukus kao ušećerena mast sa primesom čokolade.

Mrzim crnu čokoladu, nije uopšte slatka, meni to ko da žvaćem samo kakao...

Mrzim crnu čokoladu, nije uopšte slatka, meni to ko da žvaćem samo kakao...
U tome je i poenta crne čokolade. Uživaš u ukusu punog kako putera. Nije za svakog kao ni domaća kafa bez šećera.

20240312_235035.jpg

Dobra je, samo je malo slađa nego što bi trebala da bude, ali nije preslatka ko Milka.

Skroz dobra pekara

Kinder Bueno varijacija torte, nije loše, malo previše slatko.

Jafa torta sa druge strane, odlična kao i uvek.20240314_182651.jpg20240314_182658.jpg20240315_182419.jpg20240315_182423.jpg

U skroz dobroj jedem samo zdenka mrežicu sa kulenom ili pečenicom, i pogačicu ako je sveža. Baš su se iskvarili, peciva su im žasu.

U skroz dobroj jedem samo zdenka mrežicu sa kulenom ili pečenicom, i pogačicu ako je sveža. Baš su se iskvarili, peciva su im žasu.
Da, slazem se, ali torte su im i dalje fenomenalne i sveze, mozda samo malko losije nego ranije.
Mini sendvici na grame su im dobri i sendvici generalno nisu losi i jesu svezi... samo sto eto hladni su, a ja volim tople - tostirane.
Propali generalno jesu, ko mek, nema ko da im radi, tacno vidis po zaposlenima da su napravljeni kompromisi.

Nemam pojma, nisam istrazivao ambalazu... ali ovako po ukusu, ne oseca se da je preslatka ko Milka...

Back
Top Bottom