Oduvek sam zeleo da napravim kanal gde degustiram slatkise i jos stosta nesto, konacno sam to i uradio:
Sve ostavlja traga malo po malo,i ne vidi se to sad nego bude razlika ko umre sa 70 a ko sa 85Eh, da mi je tvoj metabolizam... bio bih veoma srecan.
Hm, nabavi malo bolji mikrofon i pokušaj maskirati visokotonce.
Postavi i ugao kamere drugačije, ubaci jos jednu kameru sa strane da paralelno snima, i obavezno daleko više eye contact sa kamerom.
Ne mora sve biti jedan take, napravi dva ili više pa umiksuj.
Sećam se kad je sestrina ćerka počinjala, i predložio sam joj slično (eye contact)
A sada to izgleda ovako

Donekle, ostavio sam to kao ASMR efekat, ispalo je nesto glasnije jer je bilo bukvalno tik uz mikrofon, ali da se lako korigovati za sledeci put(Recimo moj utisak je da je cracking sound koji dolazi kod otpakivanja cokoladice, prejak, preglasan)

Donekle, mnogo manje nego ranije, bice bolje vremenom kad se ushemim i postane rutina.Moja pretpostavka je da si generalno prilično introvertna osoba, ali moraš preći te neke granice.

Imam drugara koji je pio čokoladno mleko uz burek sa sirom, ali jogurt uz čokoladu još nisam video niti čuo.Da, u teoriji ima hide dugme da se oni privremeno sakriju, a meni su veoma bitni da iskoce, trebao sam malo ranije da ubacim taj deo sa listom, pa da se zavrsi pre nego sto iskoce ti prozori, to cu da zapamtim za sledeci putNa kraju klipa, iskoce ovi prozori za sugestije i ne vidi se gde stavis (u koju kategoriju/tier) slatkis, ali se čuje šta kažeš. Na ovo mislim:
Meni to tako dobro legne, da ne mogu da opisem, uzivam kad presecem sa jogurtom, posle dosta eurokrema ili cokolade, neverovatno koliko se dobro slaze...Sem toga, jedno ozbiljno pitanje - ovo sa jogurtom, jel to kao zajebancija neka ili stvarno preporučuješ jogurt uz ovakve stvari?Imam drugara koji je pio čokoladno mleko uz burek sa sirom, ali jogurt uz čokoladu još nisam video niti čuo.
Da, namerno sam isekao taj deo, i jos par delova u toku klipa, samo sto se manje primecuje, jer sam pravio neku gresku, koju sam primetio tek kasnije u montazi, pa nisam mogao da snimim ponovo...na 4:11-4:12 ide neki rez kojim preseces sebe.

Ne slazem se da je predugo, radim ja i klipove od po 20 minuta na drugim kanalima, 7 minuta je nista, kome je dosadno ima mogucnost da premotava.definitivno predugo vreme trajanja za ovaj tip sadržaja.
Primetio sam to i jeste malo glupo, ali bas i nema resenja... ja sam na sredini ekrana, ocena izlazi na sredini, glupo je da pomerim ocenu da ne bude na centru... mozda jedino da zamaglim sebe ili ubacim neku sliku kao pozadinu, ali svakako moram da pricam kad dajem ocenu.nemoj ostavljati ocenu proizvoda preko svoje glave, pogotovo dok pričaš![]()
Sa tim se vec slazem, to sam primetio tek u montazi, jer nikad ne znas sta ce sve mikrofon da pokupi i koliko detaljno... tako da sam od tad poceo da secem te delove, ali opet, mora malo i da se vidi kako to zvacem, zamisli video degustacije proizvoda, a ni ne vidi se da sam ga probao, dakle mora malo to da ide, ali smanjicu te zvukove u montazi.iskreno, ja bih sasekao bilo kakav asmr element. moram da priznam da mi je neprijatno da slušam kako žvaćeš, mljackaš i gutaš. nije konkretno do tebe, ti zvuci su mi jednostavno odvratni![]()
Da, ovo se bez sumnje slazem, na tome moram da poradim.i poslednje, probaj da guraš što više entuzijazma, umeš da deluješ smoreno

kažem ti samo kako danas funkcioniše praćenje sadržaja. ja gledam i clipove od sat i po vremena bez problema.Ne slazem se da je predugo, radim ja i klipove od po 20 minuta na drugim kanalima, 7 minuta je nista, kome je dosadno ima mogucnost da premotava.
Moze malo da se skrati, da mi kadrovi budu malo kraci i to je to, izbacim par sitnica... generalno sto se tice price, ne davim, dam sve bitne informacije i ne bih krace od toga, ali mogu jos da skratim prazan hod.