• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridrΕΎavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za viΕ‘e informacija kliknite OVDE

Food, Drinks & Candy CR4ZE! πŸ•πŸ”πŸŸπŸŒ­πŸΏπŸ₯¨πŸ§€πŸ₯—πŸ₯ͺπŸ–

Ruski market Svetofor, bukvalno isto sto i Mere, sve je duplo, pa i vise jeftinije od drugih radnji i sve su velika pakovanja, tipa 5L deterdzenta, 1kg suhomesnatog i slicno...

20250320_123301.webp20250320_123523.webp20250331_144502.webp20250331_150923.webp

Last edited by a moderator:
NaΕΎalost, ne.
Mada suvo groΕΎΔ‘e, kikiriki i suncokret su zdravi.
Menjaj to sto pre. Zavrsio sam u bolnici i sada sam rasporen, ne bih u detalje, ali nikome ne zelim to. Deo problema je bila slicna ishrana. Ne bih previse da ti kenjam, ali dobro razmisli o promeni ishrane.

Nije zajebancija to za ishranu, svi reagujemo i menjamo ishranu kad negde vec dogori a treba spreciti da do toga uopste i dodje. Ja sam isto tako trpao u sebe sve i svasta, zdrao Guarane skoro svaki drugi dan, i bio u fazonu ne moze meni biti nista. Kad eto te malo holesterol, te slezina malo uvecana.. od sad hleb ni ne jedem, surutku, urme i sad kao ovca pasem maslacak napolju kad nadjem XD
Tako da batali ove otrove za male pare da budes sit i mislis da si najeden a u stvari sve stetno za telo. Ni suncokret ti nije zdrav taj ako cemo iskreno. Pogledaj eno sto Djovak npr covek ne jede suncokret ni nista od zitarica.. samo voce,povrce bogato vlaknima i udri

Obratite paΕΎnju na to koliko je porez na hranu u UK..
0% PDV na namirnice, samo PDV 20% na lekove, vodu, sok, i najlon kesu.. ukupno 13 penija poreza na ovom fiskalnom..

The Alchemist cocktail bar Cheltenham

Attachments

Kako prirodna ideja za dizajn lokala, alkohol i oprema za hemiju a ne sećam se da sam igde to video

Tucem kilogram sladoleda na dan...

Ima u Amanu Duo sladoled, 240 din kg na akciji...
Dve vrste, cokolada i jagoda...
ali ako ga nadjete, ja sam ga nasao tek u trecem Amanu...

Back
Top Bottom