Prilicno dugo igra traje, nisam jos zavrsio ni prvi chapter, a znam koliko ih ima...
Ok je grafika, cutscenovi su najbolji deo vizuelne price, steta sto igra koristi krsh engine, te ima brojnih problema... te su indoor lokacije dosta zahtevnije od outdoor-a, kvalitet slike nije ujednacen, vec bas poprilicno varira, ne znam dal sam ikada u nekoj igri video da ovoliko varira kvalitet prikaza, da je u jednom momentu vau, a par sekundi kasnije krsh...
Najvise mi smeta sto ne moze da se iskljuci motion blur pri pomeranju kamere, previse je agresivan, iskljucio bih ga skroz da mogu... i smeta frame time, koji je all over the place... video sam da ingame fps limiter pravi taj problem i da treba koristiti riva tuner, problem je sto u igri nigde nemas opciju da stavis na off fps limiter, tako da kad stavim u rivi da mi ogranici na 60, igra gleda sta je podeseno u igri, a ne rivi, te to prioratizuje...
Osim toga kretanje je cudno i jencky, kao i animacije...
To su neke lose stvari za sad, posto igra traje predugo, necu uopste igrati side questove i aktivnosti, vec samo main, pa dokle doguram, dok mi ne dosadi, za sad je sve super, ali nikad ja nisam zavrsio neki FF do kraja, iako je bilo par njih gde sam stigao skoro do samog kraja.