• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PS4 PC Final Fantasy VII Remake Intergrade[2020] + Rebirth[2023]

Radila su takva opravdanja i gledanje kroz prste na prethodnom rimejku na PS4.

Sada no no.
Igra je 30x veca od keca, opravdanja nisu potrebna [i nisu uticala na ocene medija].

Winning cures everything.

Da se ne zaboravio iz prvog dela kad su bukvalno ubacili neki google_images.jpg kao pozadinu grada lol. Mislim da je to nesto naj gluplje posle GT non-premium kola u GT5. Bas ubada u ochi i onda se samo setim komentara nekih kako su prozivali neke druge igre sa svojom "polupanom" grafikom.

jzwx867hn7s41.jpg

Fora je te stvari nema leba da skontas dok igras, 7 remake jedna od vizuelno lepsih igara sto sam igrao. Square fokus baca na likove i efekte, sve real time animacije su bas super izgledale. Zamerki nekih na sveokupnu prezentaciju nisam imao. Traversal i meh combat su druga prica :D

Za mene je dovoljno Tifa u bikiniju da square-u oprostim sve :D

Pa nisu valjda sve teksture takve lol
Mogu u svakoj igri da iskopam mega ruzne detalje. 95% vremena je okruzenje u remakeu izgledalo odlicno. Da ima ruznih deonica ima, ali sveokupan utisak je bio odlican. Al ok ruzna je igra ps3 nivo grafike.

Nisu, zato ovakve stvari jako smetaju.
Od FF igara uvek očekujem top tier grafiku, ali to više nije slučaj.

Fora je te stvari nema leba da skontas dok igras, 7 remake jedna od vizuelno lepsih igara sto sam igrao. Square fokus baca na likove i efekte, sve real time animacije su bas super izgledale. Zamerki nekih na sveokupnu prezentaciju nisam imao. Traversal i meh combat su druga prica :D

Za mene je dovoljno Tifa u bikiniju da square-u oprostim sve :D

Brate de ne skontas, ODMA sam video nesto nije uredu :ROFLMAO:

Ok bas ste bukvalisti, al dobro ja sam kriv za nesporazum, should have used more words.

Nisam mislio bukvalno da ne moze da se primeti, al jbg ja mrzim iz dna duse da kuckam pa sam tako "skratio"(sad me jebete da na mobu kucam i to ujutru :D).

Pod ne skontas mislim na dve stvari, prva te mane su uglavnom u pozadini i paznja ti obicno nije na njih fokusirana posto je igra relativno fast paced (koliko jrpg moze da bude).
Drugo igra je 50+ sati duga u tim problematicnim oblastima provedes poprilicno kratko vreme kada se gleda celokupna slika.
Trece kao sto sam pisao bukvalno tona AAA igara ima problematicne oblasti koje mozes da iskopas i da se rugas/smejes.

Da li opravdavam Square naravno da ne imaju tonu $$$ i sve bi to moralo jos bolje da bude pogotovo u ovom "nextgen" nastavku, al jbg nista danas nije savrseno.

Meni je igra bila OK 7.5 at best. A sad ispadne da sam neki uber fan pa branim ko lud lol

Anyways na ovu temu def ne kuckam vise fuck it.

Last edited:
Krenuo je preload.

IMG_6044.jpg

A ovo sve anonimusi neki zesci sto su nadavali ove 10-ke. Dobili malo 🤑 za bolji biznis. Nije ova igra za 10, mada kad je i Deathloop negde cini mi se dobio 10, onda vise ne znam :)

Eh ja to pricam godinama ali izgleda da su vecini ocene ipak bitne. Malo malo pa se i ovde na forumu povede rasprava oko ocena neke igre.

Predhocni deo ove igre je po meni najbolji FF u poslednjih 20 godina. Ako je ova igra bar slicna po kvalitetu predhodnoj igracu je sa zadovoljstvom. A to da li je igra za desetku ili sedmcu nije mi bitno ni malo.

Back
Top Bottom