Izašao je, evo Voivod gledaoTrilogiju ? Ok javite kada izadje treci pa da gledam.
Ja sam isto mislila da je ovo poslednji deo, da zaokružuje celu priču. Nisam znala da planiraju da naprave još dodatna 2 filma.28 Years Later je lud ko struja. Trebaće mi par dana da saberem utiske. Ali mogu da potvrdim da se vredi iscimati do bioskopa. Za Sony film koji uglavnom izbacuje brzu hranu fimova, ovo je negde na pola puta ingeniozno sa svim temama koje pokušava da žonglira, a istovremeno ima i nedostataka koje ga sputavaju. Ali sada žarko želim da vidim kako će novu trilogiju da završe, jer ako otkažu na pola puta, neko treba da bude bičovan.![]()

-+I meni je sranje stop motionPredator: Killer of Killers veoma dobar. No bullshit akcija, vizuelno super izgleda, ali ta low framerate animacija mi je mega trash, pisao sam to vec par puta, ali nemogu to da svarim nikako i samo mi je pokvarilo generalno veoma pozitivan utisak![]()

Orlando je zvezda filma. U prvoj polovini naročito, oduševio me. Ostali deo ekipe, nit smrdi nit miriše. Nik Muhamed mi je najbedniji od svih, meni on nije bio nešto naročito ni simpatičan u Ted Lasso, tako da ni ovde mi se nije dopao. Ruku na srce, u seriji je bio mnoogo bolji scenario za njegovog lika pa je i bilo zanimljivo pratiti ga.![]()
Fina zabava, odlican je main trio, Orlando pogotovo![]()