• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie Filmovi (2025)

28 Years Later je lud ko struja. Trebaće mi par dana da saberem utiske. Ali mogu da potvrdim da se vredi iscimati do bioskopa. Za Sony film koji uglavnom izbacuje brzu hranu fimova, ovo je negde na pola puta ingeniozno sa svim temama koje pokušava da žonglira, a istovremeno ima i nedostataka koje ga sputavaju. Ali sada žarko želim da vidim kako će novu trilogiju da završe, jer ako otkažu na pola puta, neko treba da bude bičovan. :D

Trilogiju ? Ok javite kada izadje treci pa da gledam.
Izašao je, evo Voivod gledao

Tj, ako je nova trilogija treba još dva da izađu? Koliko to uopšte filmova ima? Mislio sam da je već trilogija

Da u planu su još dva dela. Drugi deo režira Nija Dakosta (Marvels, Candyman rimejk) i treći deo će režirati ponovo Bojl.

A prva dva dela su 28 days later i 28 weeks later. Čudan potez od studija da napravi na ovaj način najčudniju trilogiju od stare i nove serije filmova. Ali nadam se da će uspeti, jer ovo je ipak svež pogled na ljudsko stanje i zaražene.

Tačno tako. Uglavnom čini mi se da je publika dobro reagovala na film i nadam se da će se to odraziti i na izlaznost.

Više kurčina i guzica i kičmenih moždina nisam video u mejnstrim horor filmu do sada!

Last edited:
Back
Top Bottom