• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie Filmovi (2024)

Otkad sam saznao da Mijazaki mrzi Ameriku, drago mi je da je uzeo Oskara. Pogledace se vecina njegovih filmova i dati 10/10.
Beli covek opet sjebao Indijance, pa tako i dalje nemaju nijednog dobitnika ove nagrade.
Emica zasluzeno, pokidala je ❤️
Openhajmer sve ocekivano, mogla je neka nagrada manje, al dobro. Nolan gospodin najzad uzeo ovo, pa se nadam da vise necemo od njega gledati ovakav tip filmova.
Skorsezeovi filmovi 3/3 kad dobiju 10 nominacija i zavrse bez ijednog Oskara.
 
Screenshot-1.png


Drive-Away Dolls - slab utisak ostavio, vecim delom mi je bio dosadan i naporan. Ovo je radio jedan od brace Coen i.....izgleda da je bolje da se ne razdvajaju.
I pored trajanja od samo sat i po, osecao sam kako me film davi, a da nije ni dvadesetak minuta proslo. Dosta sam puta proveravao koliko jos ima do kraja. Neki filmovi od tri sata su mi brze prolazili, a to dovoljno govori koliko me je ovo izmrcvarilo. Tu i tamo naidje neka solidna fora ili smesna situacija, al u sustini, prilicno mi je slabasno ovo. Koliko god glumci bili dobri, scenario je bas mrsav.

Slobodno se moze preskociti.
 
Last edited:
American Fiction odlican, svaka preporuka za film. Dobar miks drame i humora. Jeffrey-ja sam zgotivio u Westworld-u, drago mi je sto je dobio sansu da bude glavni glumac, super je.

Super je, sada odgledao

Dosta bolji od retard - jebanje - gluposti filma


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Huh, mislio sam da će tek u biskope. Ali sad vidim da je najavljeno bilo da je plan oduvek bio da to bude Prime content.
Definitivno najviše sam zainteresovan kako su ispale scene borbi, jer iz onih trejlera moglo se videti da su baš kvalitetno snimljene. Od ostatka filma ne očekujem nešto posebno.
 
Road House (2024)


Scene borbe me nisu razočarale, makar one u prvom delu filma. 👏 Sviđa mi se taj neki siroviji pristup borbama, gde se vidi ceo udarac a kamera stoji iza glumca, baš je nekako drugačije nego kliše borbe iz recimo Marvel filmova. Takođe, čini mi se da rade vrlo zanimljivo nešto kada pesnica dodirne glavu negativca, deluje kao da se taj lik pretvori na kratko (njegova glava makar) u CGI objekat kako bi odreagovao kao da ga je stvarno udario toliko jako - vrlo zanimljivo neki udarci izgledaju i jedva čekam Corridor Crew da baci pogled u nekoj od react epizoda.

Jake Gyllenhaal mi je super, mislim da je pravi lik za ovu ulogu. Ima tu neku psiho facu i neki bolesni smeh koji su se super poklopili sa psiho-fizičkim stanjem glavnog (anti) junaka. Takođe, svaka čast za fizičku pripremu koju je radio, deluje još više "namunjeniji" nego u Southpaw, čitao sam nešto o njegovom režimu treninga i ishrane, stvarno lud čovek. U svakom kadru se vidi sav taj trud i odricanja.

Rekao bih da je prvih sat vremena perfektno za ovakav tip filma. Ima apsolutno sve šta treba da ima, dozu misterije, harizmatičnog ludog lika koji je u srcu "good guy" i želi da pomogne, simpatičnu devojku, kao i mesto dešavanja koje je specifično. Međutim, nakon toga i nakon uvođenja Conora Mcgregora, ceo film prelazi u neku ultra loše napisanu vožnju koja je i ultra nerealna i ultra neinventivna/dosadna na momente. Velika šteta je što su se odlučili za tako nešto.

Iskreno, ne mogu da kažem da je uzalud bačeno vreme ako pogledate ovaj film, pogotovo što je nakon odličnog žanrovskog uvoda (prvih sat vremena) imao ogroman potencijal za eskalaciju i postajanja nečeg više. Međutim, od sredine se film raspada i na kraju dobijamo izuzetno prosečnu završnicu.

Ocena jaka 6/7 minus od 10
 
Last edited:
Počeo da gledam, pola sata, batalio, pustio original. Teško djubre plus Gilenhal glumac bez imalo harizme.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk
 
Ja pustio dispoštujem Džejka, ugasio vrlo brzo. Sve neki vickasti, kretenski, dijalozi i likovi. Ja mislio biće nešto gritty, kad ono sve okrenuto na sprdnju i bedne pokušaje humora. Zabodu mu nož u stomak i on u fazonu ``ko mu jebe mater`` :ROFLMAO:
Džejk propo. Kakve je pre filmove imao, a kakve uloge sad prihvata...
 
Back
Top Bottom