Obaveštavamo javnost da je danas u 63. godini života, posle kraće i teške bolesti, preminuo naš suprug i otac Žarko Laušević, objavila je njegova porodica.
Pogledao Strica, netipican film za ex-yu kinematografiju, vidi se veliki uticaj Yorgosa i Hanekea na rezisere, mozda malo i preterana ociglednost.
O radnji ne treba vise da znate od toga da porodica docekuje strica iz Nemacke za Bozic, ali da je potpuno jasno da nesto tu ne stima, napetost se oseca od samog pocetka.
Glumci su sjajni, Mikiju bas stoji ovakva uloga , a posebno bih izdvojio glumicu koja glumi majku, Ivanu Roscic.
Ovo spada u onu vrstu filmova koji vam nece dati odgovore, vec ce svako na svoj nacin da tumaci sta stvari koje se desavaju u ovom filmu znace. Ako vam prijaju takvi filmovi, svakako treba da pogledate. Iako mozda previse lici na nesto sto bi doslo od Yorgosa, ipak je osvezenje videti ovakav film snimljen na ovim prostorima.
Munje opet (2023)
Znate one klipove koje vam pošalje "duhoviti" drugar a u kome se neka seksi cica na kraju pokaže kao muško?
E "Munje 2" su uradile sličan "hettrik": prva polovina filma obećava (iako pretrpana reklamama i suviše se oslanja na prvi deo) i taman se lepo naložiš, zadovoljno trljaš rukama dok ti neki leptirići polaze iz stomaka a onda dođe do obrta kao u pomenutim klipovima: pojavi se čovek poznat po estradnom imenu Maca i sve nepovratno ode u pimpek!
Trifunović, Milivojević a naročito Đurićko su sazreli kao sjajni glumci i čine vezivno tkivo filma. Dobri su novi klinci i lepo je prikazan sukob generacija.
Meni je lično Maca pokvario film. Ne znam da li bi bilo bolje da su odabrali drugog glumca (ili je sam lik promašen), isto tako kraj je malo zbrzan a fali i bolji saundtrek.
Sve u svemu film je zabavan i energičan, podseća na vremena kad se život svodio na zezanje i glupiranje. Mogli su da ga puste da se malo bolje dokuva i da ispadne bolji ali šta je tu je...
Bosonoga produkcija predstavila je danas u Banjaluci novu seriju Koža, treći dio izuzetno zapažene i hvaljene banjalučke TV trilogije: Meso, Kosti, Koža. Na promociji Kože najavljena je skora premijera serije – 20. januara na Prvom programu Radio-televizije Srbije.
Uff... Kada vidim Pejakovića, nekako nema šanse da to gledam/slušam. Neverovatno koliko mi je uništio njegov rad njegovim političkim angažovanjem.
Treba da se razdvoji umetnik od dela, jasno mi je to, ali nekako je prerano za tako nešto
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.