• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Euro 2020(1)

Predomislio sam se :D
Tako pricam uglavnom, a onda kad pocne po staroj dobroj navici, moram da gledam... isto ko derbije :/

Ko prenosi ovo, jel ima neki kanal za one koji su na mts-u?
Jedino da se uzme EON euro paket od 799 din, ili da se nadje neki stream.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Last edited:
sad sam gledao bbc stream. nijednom nije stucnuo, sve 5. jedino sto je robi sevidz iritantan. embolo je bio najbolji igrac, a juce rekao bih spinacola.

Za soccerstreams.net znam odavno, koristio sam ih za LS i jesu najbolji stream koji sam nasao do sad.
Ipak, bolje je kad moze na TV kanalu da se gleda, pa sam gledao to da izbegnem, ali izgleda da cu morati da upalim taj stream.

Predomislio sam se :D
Tako pricam uglavnom, a onda kad pocne po staroj dobroj navici, moram da gledam... isto ko derbije :/

Veoma zanimljiv izbor reprezentacija.

Ni ja nisam nista bolji, kao pratim nemacki klupski fudbal, doduse vise rekreativno poslednjih 7 godina, ali su mi Holandjani broj 1 vec vise od decenije. Kada fudbal pomesam sa geopolitikom i istorijom, postane mi dosta zanimljivije za pracenje.

Mislim da od kada pratim reprezentativni fudbal da sam skoro sve jake reprentacije u nekom trenutku simpatisao sem Nemaca i Brazilaca.

Iskreno, ne bi mi uopste smetalo ako Francuzi ponovo osvoje. Imaju najslabiju ligu petice i logicno bi bilo da tu ''prazninu'' popune reprezentativnim uspesima. Onog trenutka kada Kante izadje iz prajma, licice na Engleze. Bice previse zvezda na jednom mestu i nema nekog ko je otkriven u kasnijem stadijumu karijere da pravi balans u reprezentaciji, a Kanteova karijera je veoma specificna i nije se o njemu puno pricalo do sampionske sezone u Lesteru. Bas mi pre neki dan prosla misao kroz glavu ko je bio kapiten Francuske '98 i '00 kada su osvojili SP i EP. Rec je o sadasnjem selektoru Desampu.

Upalio ESPN strim Portugal-Francuska i mislim da Jona Championa nisam cuo jedno 11 godina.

Da, prijatno me iznenadise... kakvu glupost uradi onaj sto je dobio crveni...

ispade kristijano penaldo (y), ali prodjose siptari b (n). i to je bas donatelo morao da ne da penal.

Jako teško, još me boli u grudima, prva tekma gde nije prošla rep. za koju sam lajao na sav glas da prolazi, glup.

Bedak za Francuze, odlično su igrali, Benzema sa dva gola u dva minuta i Pogba sa onim fantastičnim šutom sa 20 metara i na kraju ih ovi pobede na guzove. Ali dobro, barem će sad Španija da ih samelje u četvrtfinalu.

Ufff, steta, prodjose prljavi spanci na penale, sudije ih opet pogurale.
Svaka cast svajcarcima na pozrtvovanosti i borbi, zamalo da prodju dalje.

Back
Top Bottom