• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Euro 2020(1)

Bice penala i ovde meh...

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

:love: :love: :love:
17b587c620deab8bfe798394d8ba1928.jpg

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Ali Donaruma (22) koji na briljantan način počinje svoju dinastiju na golu Italije. Kakvi su to sve golmani bili skroz istoriju...Nimalo lak zadatak za njega. Zasluzena nagrada.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Prvo zvizdanje tokom intoniranja himne Italije, pa onda skidanje medalja i nepostavanje pobednika stvarno su stoka neopevana.

I treba da ih sprda ceo internet sada zasluzili su.

E6DElwaWEBAZdlr.jpg

Kijeza brutalan igrac.
Steta sto se povredio Spinacola, bilo bi to i ranije.

Pravda je pobedila.

A što je još bitnije izbegli smo smak sveta pošto bi verovatno galaksija implodirala da su Englezi osvojili.

Englezi i penali:ROFLMAO:

Prestanes da gledas cim se zavrsi drugi produzetak, ko da si procitao spojler sta ce se desiti na kraju epizode. Mozda bude samo interesantno da vidis ko ce ovaj put da zajebe.

Nije mi nesto prvenstvo nije bilo toliko uzbudljivo nakon osmine-finala.

Kada pogledam Bonucija i Kjelinija, ipak mi je drago sto im je skor u finalima LS 0-2. Isto bih mislio da nose dres Intera ili Milana.

Zao mi je sto Pikford nije skinuo sut Bonuciju kad je onako funjarski stao, ali mi jeste bilo drago sto je Sterling omasio. Pravila ne vaze za sve.

Jos nakon osmine-finala sam predosetio da cu pozeleti da oba finalista izgube.

Manje zlo bi mi bilo da su Englezi dobili. Prvo sto bi Italijani izgubili, a onda bi se omalovazala titula Engleza za vjek i vjekova. Win-win

Italijani jos jednom potvrdili koliko ozbiljnije shvataju EP, samo su ih Danci i Svedjani sjebali za 2004. Ili su dogurali daleko ili su tesno ispali.

Na SP je za ocekivati da ispadnu ranije, no videcemo.

Brale Italija u Kataru ide do kraja. Ako budu svi zdravi, sa ovim iskustvom sa Euro20, bice oni u grupi favorita za tron .

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Smor izgubili englezi .ali ovo je uspeh preveliki da se nadju u finalu jer u vreme dok sam gledao fudbal i prvenstva sva ziva oni nisu mogli ni u 4tvrt finale da se plasiraju :D jbs italiju bez totija i englesku bez runija :)

Back
Top Bottom