• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Euro 2020(1)

Sem Sacirija i Dzake (koji koliko vidim nije ni igrao), jel ima jos albanaca u svajcarskom sastavu?

Sad gledam Italija - Belgija, bogami, Italija razbija kako igra, ogromna energija, deluju mi kao najveci favoriti na turniru...
Samo spanci i englezi da ispadnu i bicu srecan.

ja vise ni za koga ne navijam posle ispadanja belgije. dva odlicna gola italijana za zasluzen prolaz. steta sto se spinacola povredio. medju najboljim igracima na prvenstvu je.

Ufff, steta, prodjose prljavi spanci na penale, sudije ih opet pogurale.
Svaka cast svajcarcima na pozrtvovanosti i borbi, zamalo da prodju dalje.
Jedva.
e16d5aad383b6e19f80c2063ae783f61.jpg

Napadala je Švajcarska do tog momenta, posle su igrali bunker, pa još plus produžeci, pa se nabudžila statistika.

Za ovo su upravu... iako ne volim engleze i zelim da sto pre ispadnu, isto tako su mi se italijani ogadili sinoc, i dalje onoliko simuliraju, kradu vreme, sinoc su toliko krali da je postalo besmisleno i gledati mec... imaju kvalitet, dinamiku, ali ne mogu stare bubice da izbiju iz glave...
Zbog toga, od preostalih, jedini za koje navijam ce biti Ceska i Ukrajna.

Od ovih što su ostali, jedino mi Danska nije odvratna i ako moram manje zlo da biram, neka uzmu Italijani, nisu dugo.
Pristao bih čak i španci da uzmu, samo da ne uzmu englezi.
Tako da kladi se na sve suprotno od mene i obogatićeš se.

Haha, odlicno, prodjose Italijani, sad samo jos da ispadnu Englezi, sutra ili jos sladje u finalu :D
Morata od heroja, ponovo do tragicara, vrlo brzo :D

Ono je penal ?!?
Ugasio sam, vise ne gledam, ugasili su celo prvenstvo.

Upravo tome se nadam, da ih odluce od fudbala, posto ionako nemaju veze sa fudbalom.

Back
Top Bottom