• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

eSports (SC2,OW,Dota,CSGO,LoL,SF,Tekken...)

hahahaha yup, odlicna su polufinala, sad samo da vidimo oce li raynor uspeti da bude prvi lik koji je osvojio iem katowice a da nije koreanac :)

Zasluzeno Reynor osvojio IEM Katowice. Uvek je bio dobar, ali je zadnje 2 godine bas sazreo kao igrac. Postao je prvi igrac koji je osvojio turnir a da nije koreanac. he made history today :D. Odlican turnir sa dosta preokreta i bila je lepa gledanost, oko 50k, sto je za 10 godina staru igru sasvim respektabilno :D

Takodje ako nekog interesuje Rocket League i Tekken 7, moze overiti ove turnire.

Pitanje za shinbojana i sve ostale koji prate Tekken 7 scenu. Gdje mogu da nađem informacije (datume) kada će se odigrati neki veći Tekken 7 turniri? Vidim da je ICFC svake srijede ali interesuju me i drugi turniri. Šta je sa EX-YU turnirima? Ima li kakvih turnira u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni?

Postoji grupa na facebooku i discord za domacu scenu. Mogu ti poslati invite ako želiš.

AfreecaTV je ukinula emitovanje takmicenja na engleskom za ASL tako da necemo moci da uzivamo u castovanju Tasteless-a i Artosis-a :(. Tuzne vesti, pogotovo sto su oni skoro prvi pro casteri ikada. Video sam da castuju sad Valorant....steta, bas mi je krivo a toliko sam godina proveo slusajuci ih. Doduse GSL je i dalje ziv :D

Last edited:
Pitanje za shinbojana i sve ostale koji prate Tekken 7 scenu. Gdje mogu da nađem informacije (datume) kada će se odigrati neki veći Tekken 7 turniri? Vidim da je ICFC svake srijede ali interesuju me i drugi turniri. Šta je sa EX-YU turnirima? Ima li kakvih turnira u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni?
Sad za vikend se bas odrzava jedan Tekken 7 turnir za PC koji odrzava A1AdriaLeague za igrace iz regiona sa nagradnim fondom od 350 evra. Prijave se zatvaraju veceras u ponoc, a sam turnir pocinje sutra u 2, a prenos top 8 meceva ce poceti u 5 popodne.

PRIJAVA: https://smash.gg/tournament/a1-gaming-weekend-tekken-7
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCtzAmbN2tI_LgEAVYDI9OVQ
TWITCH:

Hvala na obavještenju! Igrao sam ranije Tekken (trojku najviše), to mi je bila jedna od omiljenih igara. Nažalost Tekken 7 nisam mnogo igrao. Nemam mnogo sati u igri, mislim da bih najviše mogao da doguram do zelenih rankova (trenutno sam grandmaster). Drugi problem je što u poslednje vrijeme imam problema sa internet konekcijom koja mi zagorčava igranje online. Turnir ću sa zadovoljstvom odgledati a shinbojan me je uputio na Facebook stranicu gdje se redovno najavljuju turniri pa ću ih i ubuduće pratiti.

Evo da se pohvalim, bio je juče turnir u Guilty Gear Accent Core +R, pretpostavljam deo ekipe koja je bila i na Rur turnirima, i, nekim čudom, uspeo sam da pobedim :LOL:

Evo VOD-a:

Nije bio neki ne znam kako visok nivo, većina nas je bila baš rusty jer je u poslednjih 6-7 godina izašlo nekoliko GG igara nakon ove pa smo se odvikli, ali je bilo zabavno, sa nekoliko close mečeva.
I ovo je trenutno jedina GG igra sa rollback netkodom, pa je bila pogodna za online turnir.

Hvala shin bojanu što mi je bacio dojavu 😀

Last edited:
Nema shout-out za navijace koji su bili tu da podrze i doprinesu toj tituli :/
Bas je dobro i zanimljivo bilo, mozda bas zato sto su svi na istom nivou bili, pa je svaka borba, uglavnom, bila tesna i neizvesna. :D
U finalu je ovaj lik sa robotom smorio maksimalno sa spamovanjem onih vatrica, ali je bilo strava posle reseta, jer se zdravko setio novih poteza(ukucao sifre) i odvalio lika :D

Evo da se pohvalim, bio je juče turnir u Guilty Gear Accent Core +R, pretpostavljam deo ekipe koja je bila i u Rur turnirima, i, nekim čudom, uspeo sam da pobedim :LOL:
Grats! Svaka chast! Representing like a pro :3

Ali komentator "kakav chad ovaj Hyperion" :D

Last edited:
Grats! Svaka chast! Representing like a pro :3

Ali komentator "kakav chad ovaj Hyperion" :D

Ahaha, sad sam čuo, tek sad sam pogledao VOD.
A sad vidim i da su i stale i miki navijali u chatu, hvala i vama naravno :love:
I ono kad na streamu posle reseta bracketa pričaju da još nije gotovo, ja sam već na njihovom discordu kucao GG i pomirio se sa porazom :ROFLMAO: Zato sam posle igrao opuštenije.

Jbg, nisam se setio, trebao sam i @DJukor a da cimnem da se pojavi, verovatno bi nas sve pregazio.
Možemo ponekad da opletemo. Netkod je odličan, svaki meč je imao offline feeling :D

Last edited:
Odgledao nekoliko borbi uzivo. Nisam stigao vise. Malopre odgledah i finale, svaka cast cestitam na pobedi.

Bilo je zabavno za gledati. Onaj Testament demolira :D Svaka mu dala.
Zdravkelja je fino prao, bilo je dobrih momenata, ali Sytox sa Testamentom gazi.

Back
Top Bottom