- Reaction score
- 5,182
Wong gospodin.
Je dobili smo podršku od njega,biti če i dalje tako, igrati če na turnirima,rekao mi je samo da ga DM.Wong gospodin.
Nema šta, svaka čast što ste ga doveli, a i njemu što se iscimaoJe dobili smo podršku od njega,biti če i dalje tako, igrati če na turnirima,rekao mi je samo da ga DM.
Imam zamolbu.Znam da par ljudi odavde isto prati naše evente,pa ono neki kratki feedback,kritika ili prijedlog bi bilo jako korisno.Hvala.
Ovaj dio s spominjanjem nerazumijemKritika: Ne spominjete nas na stream-ovima >:3
Pored toga nisam video neshto shto mi preterano smeta. Ne igram Guilty Gear, povremeno samo neke starije verzije i veoma sam losh igrach, ali volim da gledam gotovo sve 2D fightere. No, ne gledam strane turnire, niti pratim strimove drugih igara u rezhiji nekih velikih organizacija, pa nemam bash s chime da poredim. Ono shto sam gledao do sada mi se dopalo, jedino je bedak shto ne kapiram neke interne fore, ali to je normalno.
Svidja mi se shto je komentarisanje prirodno, dakle bez nekakve forsirane ushtogljenosti.
Bila je kul ona pricha kada je pobednik dobio igru i morao da je da nekom ortaku. Mogli biste razmisliti da radite slichne stvari cheshtje.
Ne bih mogao nishta pametnije napisati, a nisam bash osoba koja bi trebalo da daje savete za neshto u shta se gotovo ne
Pobedio je jedan od Secret Level co-foundera! @shinbojan <3Samo da i ovde najavim, u subotu 2.10. ce se odrzati turnir da se odabere predstavnik Srbije na Street Fighter V turniru u Singapuru pod nazivom Global Esports Gaming. Turnir ce biti i streamovan, tako da dodjite da ispratite, ranijih godina na games.conu su uvek bili najneizvesniji turniri
STA: RUR Street Figther V GEF 2021
KAD: 2.10.2021 u 15h
PLATFORMA: Online crossplay (PS4 i PC igraci mogu da ucestvuju)
Igraci moraju imati pasos koji vazi jos barem 6 meseci
PRIJAVA: https://forms.gle/WnqEZNAPXkqwD5BS9
Bogami, Bojan nije pobedio, vec pokidao, svaka cast jos jednom, u decembru taman na godisnjiPobedio je jedan od Secret Level co-foundera! @shinbojan <3
Jos jedan turnir, jos jedan spamOvoga puta radimo Tekken 7 turnir pod nazivom "BOB: Belgrade Online Battles". Turnir ce se odrzati u nedelju 24. oktobra sa pocetkom u 16 casova i igrace se online na PC platformi. Sva pravila, detalje i info o nagradama mozete videti na linku za prijave, a stream cete moci pratiti na nasem FGC Serbia twitch kanalu. Takodje, mozete da pomognete da boostujemo prize pool putem Matcherino platforme gde mozete besplatno da preuzmete promo kod koji ide u nagradni fond
Prijave
Matcherino/donacije