• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

eSports (SC2,OW,Dota,CSGO,LoL,SF,Tekken...)

Uvek zaboravim na EVO i uključim se malo kasnije 😅 Ovo su glavni turniri, a raspored je ispod:

wUpODbG.png

Koliko sam razumeo, ovo sada su regionalni turniri, a u novembru će se održati finalni turnir sa najboljim igračima sa ovih turnira.

Twitch link

Imam zamolbu.Znam da par ljudi odavde isto prati naše evente,pa ono neki kratki feedback,kritika ili prijedlog bi bilo jako korisno.Hvala.

Imam zamolbu.Znam da par ljudi odavde isto prati naše evente,pa ono neki kratki feedback,kritika ili prijedlog bi bilo jako korisno.Hvala.

Kritika: Ne spominjete nas na stream-ovima >:3

Pored toga nisam video neshto shto mi preterano smeta. Ne igram Guilty Gear, povremeno samo neke starije verzije i veoma sam losh igrach, ali volim da gledam gotovo sve 2D fightere. No, ne gledam strane turnire, niti pratim strimove drugih igara u rezhiji nekih velikih organizacija, pa nemam bash s chime da poredim. Ono shto sam gledao do sada mi se dopalo, jedino je bedak shto ne kapiram neke interne fore, ali to je normalno.
Svidja mi se shto je komentarisanje prirodno, dakle bez nekakve forsirane ushtogljenosti.

Bila je kul ona pricha kada je pobednik dobio igru i morao da je da nekom ortaku. Mogli biste razmisliti da radite slichne stvari cheshtje.

Ne bih mogao nishta pametnije napisati, a nisam bash osoba koja bi trebalo da daje savete za neshto u shta se gotovo ne razume.

Kritika: Ne spominjete nas na stream-ovima >:3

Pored toga nisam video neshto shto mi preterano smeta. Ne igram Guilty Gear, povremeno samo neke starije verzije i veoma sam losh igrach, ali volim da gledam gotovo sve 2D fightere. No, ne gledam strane turnire, niti pratim strimove drugih igara u rezhiji nekih velikih organizacija, pa nemam bash s chime da poredim. Ono shto sam gledao do sada mi se dopalo, jedino je bedak shto ne kapiram neke interne fore, ali to je normalno.
Svidja mi se shto je komentarisanje prirodno, dakle bez nekakve forsirane ushtogljenosti.

Bila je kul ona pricha kada je pobednik dobio igru i morao da je da nekom ortaku. Mogli biste razmisliti da radite slichne stvari cheshtje.

Ne bih mogao nishta pametnije napisati, a nisam bash osoba koja bi trebalo da daje savete za neshto u shta se gotovo ne
Ovaj dio s spominjanjem nerazumijem 😅

Hvala uglavnom mi se uglavnom trudimo da bude što prirodnije i bez glupih prepucavanja i slično.
Ovo je preljep feedback,hvala! 🙂

Last edited:
Samo da i ovde najavim, u subotu 2.10. ce se odrzati turnir da se odabere predstavnik Srbije na Street Fighter V turniru u Singapuru pod nazivom Global Esports Gaming. Turnir ce biti i streamovan, tako da dodjite da ispratite, ranijih godina na games.conu su uvek bili najneizvesniji turniri :D

STA: RUR Street Figther V GEF 2021
KAD: 2.10.2021 u 15h
PLATFORMA: Online crossplay (PS4 i PC igraci mogu da ucestvuju)
Igraci moraju imati pasos koji vazi jos barem 6 meseci
PRIJAVA: https://forms.gle/WnqEZNAPXkqwD5BS9

Jos jedan turnir, jos jedan spam :D Ovoga puta radimo Tekken 7 turnir pod nazivom "BOB: Belgrade Online Battles". Turnir ce se odrzati u nedelju 24. oktobra sa pocetkom u 16 casova i igrace se online na PC platformi. Sva pravila, detalje i info o nagradama mozete videti na linku za prijave, a stream cete moci pratiti na nasem FGC Serbia twitch kanalu. Takodje, mozete da pomognete da boostujemo prize pool putem Matcherino platforme gde mozete besplatno da preuzmete promo kod koji ide u nagradni fond

Prijave
Matcherino/donacije
bob banner.png

Samo da i ovde najavim, u subotu 2.10. ce se odrzati turnir da se odabere predstavnik Srbije na Street Fighter V turniru u Singapuru pod nazivom Global Esports Gaming. Turnir ce biti i streamovan, tako da dodjite da ispratite, ranijih godina na games.conu su uvek bili najneizvesniji turniri :D

STA: RUR Street Figther V GEF 2021
KAD: 2.10.2021 u 15h
PLATFORMA: Online crossplay (PS4 i PC igraci mogu da ucestvuju)
Igraci moraju imati pasos koji vazi jos barem 6 meseci
PRIJAVA: https://forms.gle/WnqEZNAPXkqwD5BS9
Pobedio je jedan od Secret Level co-foundera! @shinbojan <3

Jos jedan turnir, jos jedan spam :D Ovoga puta radimo Tekken 7 turnir pod nazivom "BOB: Belgrade Online Battles". Turnir ce se odrzati u nedelju 24. oktobra sa pocetkom u 16 casova i igrace se online na PC platformi. Sva pravila, detalje i info o nagradama mozete videti na linku za prijave, a stream cete moci pratiti na nasem FGC Serbia twitch kanalu. Takodje, mozete da pomognete da boostujemo prize pool putem Matcherino platforme gde mozete besplatno da preuzmete promo kod koji ide u nagradni fond

Prijave
Matcherino/donacije

Online turnir, nema wifi konekcije i održava se dok sam na odmoru... Savršeno...
Prijavljujem se... :D

Do "BOB: Belgrade Online Battles" Tekken 7 turnira je ostalo jos svega pet dana, pa smo mi izbacili kratak trejler cisto da vam odrzi paznju do tada, kao i da podelimo neke detalje vezane za sam turnir i koriscenje Matcherino platforme. Ovo je samo mali deo onoga sto mozete da ocekujete, a mi sa nestrpljenjem iscekujemo da vas sve vidimo u nedelju u 16 casova!
PRIJAVA
STREAM
MATCHERINO

Danas počinje EVO 2022, prvi put uživo nakon pandemije, i prvi put u režiji novog vlasnika, Sonyja.

Igraće se sve velike aktuelne igre, a najposećeniji su Guilty Gear Strive, SF V, Tekken 7 i KoF XV turniri.

Raspored za main igre:
9mntaYS.png

Nf98Nvb.png

7dT6vDD.png

Raspored za sporedne turnire i egzibicije:
9nJcOp9.png

q8LidJa.png

Prvi put ćemo imati i showcase event gde se očekuju važne vesti po pitanju borilačkih igara.

• 19:00 - The Past, Present, And Future of The Guilty Gear Series!
  • 23:15 - Panel Discussion with the King of Fighters XV Devs
  • 00:30 - Evo's first mainstage indie Developer Roundtable hosted by Evo co-founders Tom and Tony Cannon
  • 02:30 - A fresh look at Street Fighter 6 with community commentators Vicious and Aru
  • 04:00 - Skullgirls developer Hidden Variable Studios has prepared a special feature

Otvorio sam i novi kanal na Discordu posvećen ovome, nadam se da neću sam pratiti :ROFLMAO:

Danas su finala.

King of Fighters XV je krenuo u 19:00

Sledeći je Tekken 7 u 22:30

Street Fighter V u 02:00

Guilty Gear Strive u 05:00 (sva je prilika da će moći da se gleda ujutru u neko normalno vreme jer im je satnica raspad, Dragon Ball je jutros kasnio 3-4 sata)

Od SF-a puno očekujem. Top 8 je prelep, ispratiće ovu igru sa EVO-a kako dolikuje. Japan je došao da kida, a Daigo je posle dužeg vremena ušao u završnicu turnira.

Back
Top Bottom