. Odlican turnir sa dosta preokreta i bila je lepa gledanost, oko 50k, sto je za 10 godina staru igru sasvim respektabilno 
. Tuzne vesti, pogotovo sto su oni skoro prvi pro casteri ikada. Video sam da castuju sad Valorant....steta, bas mi je krivo a toliko sam godina proveo slusajuci ih. Doduse GSL je i dalje ziv 
Sad za vikend se bas odrzava jedan Tekken 7 turnir za PC koji odrzava A1AdriaLeague za igrace iz regiona sa nagradnim fondom od 350 evra. Prijave se zatvaraju veceras u ponoc, a sam turnir pocinje sutra u 2, a prenos top 8 meceva ce poceti u 5 popodne.Pitanje za shinbojana i sve ostale koji prate Tekken 7 scenu. Gdje mogu da nađem informacije (datume) kada će se odigrati neki veći Tekken 7 turniri? Vidim da je ICFC svake srijede ali interesuju me i drugi turniri. Šta je sa EX-YU turnirima? Ima li kakvih turnira u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni?

Grats! Svaka chast! Representing like a pro :3Evo da se pohvalim, bio je juče turnir u Guilty Gear Accent Core +R, pretpostavljam deo ekipe koja je bila i u Rur turnirima, i, nekim čudom, uspeo sam da pobedim![]()

Grats! Svaka chast! Representing like a pro :3
Ali komentator "kakav chad ovaj Hyperion"![]()

Zato sam posle igrao opuštenije.

Svaka mu dala.Sve pohvale za organizaciju, doduse onaj deo sa konekcijom je bio pakao zaista.Hvala vam na podršci.Bili su mali problemi oko konekcije,ali uspjeli smo turnir napraviti do kraja. [emoji846]