• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

eSports (SC2,OW,Dota,CSGO,LoL,SF,Tekken...)

Slika od prije dva dana sa Tekken 7 turnira koji se odigrao u okviru crnogorskog eFesta. Ja sam se baš odlično proveo. Prvi meč je bio između mene i čovjeka koji je na starom forumu imao nick "sigurd". Evo je slika, ja sam u crnoj majici i farmerkama:

tekken 7.jpg

Street Fighter 6 je iza ćoška, a sa tim nam stiže i prvi turnir! U pitanju su kvalifikacije za predstavnika Srbije na Global Esports Games šampionatu koje će se održati u Saudijskoj Arabiji krajem godine. Pobednik turnira će igrati na regionalnim online kvalifikacijama sa kojih će najbolji potom ići u Rijad na LAN završnicu.

ŠTA: Street Fighter 6 nacionalne kvalifikacije KAD: Nedelja, 4. jun, 15:00
GDE: Tržni Centar, Ada Mall
PLATFORMA: PS5
FORMAT: Dupla Eliminacija
MAX IGRAČA: 32

Sva pravila kao i prijave možete pronaći u linku ispod

P.S. UČEŠĆE JE OTVORENO SAMO ZA DRŽAVLJANE SRBIJE I MORATE IMATI VAŽEĆI PASOŠ
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSct6wN3TnZFZOIaLI6wYJ8i3Sz4h7sRh5alvqP3jmL0meg04w/viewform

Ne bih nikad u životu verovao da neko moze ovako hajp komentarisati excel

Jbt koje brojke igraca za sf i tekken, nisam znao da je tekken toliko popularan. I Third strike <3 haha strava. Igras SF?

Nisam igrao u poslednje vreme, souls igre su mi oduzele svaki slobodan trenutak.
Bice zanimljiv 3rd strike turnir, a tekken i sf su dzagernauti.

Tier 1 Dota 2 LAN u Beogradu. Cudi me da im je ovoliko trebalo posto su se neki timovi od pocetka rata preselili kod nas (TS, BB).

Nakon pauze, tu smo ponovo sa još jednim Tekken 8 turnirom u Beogradu! U nedelju 6.10 od 18 časova imaćete priliku da se oprobate i vidite kako stojite naspram najboljih lokalnih igrača, zahvaljujući Sekirana baru koji su nam ponovo ustupili prostor za organizaciju turnira. Najbolje očekuje nagradni fond od 300 evra, vaučer za Sekiranu i druge nagrade, a sve detalje možete pronaći i na linku za prijave ispod, a ispod ćemo ukratko opisati sam proces prijave:

1) Prijavite se za turnir na našoj Start.gg stranici. Nakon što se prijavite, bićete na listi učesnika, ali ćemo mi morati da odobrimo prijavu nakon što dobijemo uvid u izvršenu uplatu kotizacije za turnir.

2) Učešće na turnir iznosi 750 dinara i vrši se uplatom na račun. Ovo su podaci koji su vam potrebni:

Ime i prezime: Ime i prezime igrača
Svrha uplate: Prijava za Tekken 8 turnir
Primalac: Sportsko esport udruženje Seven Golden Letters, Bulevar Patrijarha Germana 90, Beograd
Broj računa: 160-6000001245262-24
Iznos: 750 dinara

3) Preko Google Form linka ćete priložiti dokaz o uplaćenoj kotizaciji (ebanking scan, slika uplatnice itd.), kao i nadimak s kojim ste se prijavili na start.gg straniciŠTA: "BOB- Belgrade Offline Battles" Tekken 8 turnir

KAD: Nedelja, 6.10.2024, 18:00
GDE: Sekirana bar, Maršala Birjuzova 3, Zeleni venac
PLATFORMA: PS5
FORMAT: DUPLA ELIMINACIJA
UČEŠĆE: 750 dinara
PRIZE POOL: 300 evra + Vaučer za Sekiranu

PRIJAVE/BRACKET/DODATNA PRAVILA:
FORMA/DOKAZ O UPLATI: bob2-poster-landscape.png

Hvala još jednom svima koji su učestvovali na BoB turniru koji se održao preko vikenda kao i na atmosferi koju ste stvorili tokom samih mečeva. Mi se nadamo da ćete se i u budućnosti vratiti, a do tada možda bude još iznenađenja.

PLASMAN:

1. Crashbanter
2. Bero
3. Goranaldo
4. Coldheart
5. Homeboy
5. Bagheera
7. Hal
7. BorisHolivud

ŽREB

Javi sledeći put ako bude strim. Sigurno bi neko i ogledao uživao.

Za nedelju dana u SKC Beograd se organizuje FGC Event 12. i 13. jula. Za razliku od turnira u prošlosti, ovoga puta će se igrati četiri naslova tokom dva dana:

- Tekken 8
- Street Fighter 6
- Super Smash Bros. Melee
- Super Smash Bros. Ultimate

Po prvi put turnir radimo na novoj lokaciji i sa novom ekipom, te se nadamo što boljem odzivu!

ŠTA: SKC Fighting Game Tourney 3

DATUM: Subota i nedelja, 12-13.7.2025

GDE: Studentski Kulturni Centar Beograd, Kralja Milana 48

VREME: Start turnira od 14:30, skupljanje od 14:15

PRIJAVE

poster main.webp

Za nedelju dana u SKC Beograd se organizuje FGC Event 12. i 13. jula. Za razliku od turnira u prošlosti, ovoga puta će se igrati četiri naslova tokom dva dana:

- Tekken 8
- Street Fighter 6
- Super Smash Bros. Melee
- Super Smash Bros. Ultimate

Po prvi put turnir radimo na novoj lokaciji i sa novom ekipom, te se nadamo što boljem odzivu!

ŠTA: SKC Fighting Game Tourney 3

DATUM: Subota i nedelja, 12-13.7.2025

GDE: Studentski Kulturni Centar Beograd, Kralja Milana 48

VREME: Start turnira od 14:30, skupljanje od 14:15

PRIJAVE

Opa, lepo.
Lako moguce da gresim, ali ne secam se da je ranije bilo turnira u Smash igrama kod nas.

Danas krece EWC Street Fighter 6 turnir:

Wednesday, August 20th
2:00 P.M. — Phase 1 begins

Thursday, August 21st
4:00 P.M. — Phase 1 continues

Friday, August 22nd
4:00 P.M. — Phase 1 concludes and Phase 2 begins

Saturday, August 23rd
4:00 P.M. — Phase 2 concludes and Final Phase begins

Back
Top Bottom