Za tri godine Bloodborne je igra stara 10 godina, ne vidim problem za remake.
Demon's Souls OG - 100%
Dark Souls Trilogy - 100%
Bloodborne - 100%
A evo i Sekiro od malopre na 100%.
Elden Ring da se spremi on je sledeci.
View attachment 1867
Dobijaju se imas 3 endinga/archivmenta.Kapiram da se ne dobijaju achievements za razlichite krajeve, zar ne?
Ti si preshao jednom?
Ako te ne mrzi, molim te napishi u spoiler ukratko kako se dobijaju ti krajevi.. :3Dobijaju se imas 3 endinga/archivmenta.
Na kraju prvog prelaska sam odradio backup save-a da bi otkljucao dva endinga (age of stars i elden lord ending) odjednom i juce sam odradio speed run za treci i poslednji ending.
Ako te ne mrzi, molim te napishi u spoiler ukratko kako se dobijaju ti krajevi.. :3
Hvala, chini mi se da tju onda motji sva tri kraja, ako sachuvam sejv.Elden lord - klasican kraj ocigledno je na samom kraju
Age of Stars - Opcija na samom kraju da izaberes ako si odradio full ranni quest <3
Frenzy Flame (evil) ending - Takodje opcija na samom kraju da se izabere pod uslovom da si otisao dovoljno duboko u kanaliziciji i pronasao nesto (zapaljena 3 fingera posle morg bossa u sewersu glavnog grada)
Tako je ja nisam hteo iz prvog puta posto sam hteo neke sulude buildove da probam u NG+Hvala, chini mi se da tju onda motji sva tri kraja, ako sachuvam sejv.