• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE PC Sekiro

Ma znam al provali ti to plus naći pištaljku sam bez vodiča nije uopšte lako. Mislim ja sam ga ubijao sa njom, štekam je za treću fazu itd...no dobro daleko sam od super pro baš sam se mučio sa igrom u nekim fazama i još ništa ne čitam detaljno oko ajtema oružija nego samo juriš vetrovi me lome
Ja sam debil koristio pistaljku u drugoj fazi da bi sto pre stigao u trecu, samarali smo se muski bas jedno sat i po.

Kad sam prvi put stigao u treću fazu ozbiljno sam se zabrinuo gde vodi to sve i šta pokušavam uopšte al eto.

buuuuuuuuuukv
Ali defitnivno Sekiro da ponovim opet, legit u top 10 igara za prosli gen. Obozavam vertikalni gameplay koji mi je dosta falio u souls/borne igrama, nadam se da ce u jednom trenutku uraditi i drugi deo igre nije da nemaju materijala. Sekiro goes west! :)

Ovaj... Da li ste znali da u igri postoji world mapa? Prešao sam igru četiri puta, ovo još nisam video

gHF6FWh.jpg

Ima u collectors edition prava mapa. Igrao sam igru ihahaj, nikada nisam provalio u meniju. xD

Meni ja i dalje najjači video troll za Dark Souls da pokupiš kokos da bi bio jači od neprijatelja. Nema cenu na gomilu komentara gde ljudi vrište da je igra izagovana i da nema kokosa.

thank... you... Wolf...
i hvala From-u na jos jednoj prelepoj igri ;)

opet sam pun utisaka u vezi igre i svega sto je okruzuje

nekako mi je ova igra ozivela onu! varnicu iz BB (moje prve soulsborne igre), za razliku od ostalih
iako iskaljen hiljadama sati soulsa iza sebe, igra me je par puta naterala da sumnjam u sve

bukvalno ceo (From Software) paket ludila i emocija koji samo oni mogu tako majstorski da spakuju
osecaj je bio divan lol ali na zalost nije potrajao celu igru (kasnije cu pomenuti i zasto)
no mozda je tako i bolje jer je lepsa satisfakcija kada osetim da sam pokorio igru (ovaj put ranije)

da...malo (vise) sam imao frku zbog souls navika, ali znao sam da ce kad tad kliknuti a kad se to dogodilo igra me je jos vise odusevila

prica mi je odlicna i super je prezentovana, obavijena velom tajne ali i dostupna igracu kroz ng plusove
svi likovi mi se svidjaju, uopste mi nije jasno kako im tako udahnu harizmu u tako malo vremena

kada sam iscedio igru, naravno poslastica, pogledao sam par fan theory filmica
opet mnostvo detalja, real life referenci i ludila...cisto da ne zaboravimo sa kakvim carevima imamo posla

dok sam tu cisto da pomenem
sekiro goes west, mozda nije kina (geo lokacija & zmaj) ni koreja (geo & divine dragon sword teorija)
neki batica je slozio prilicno ozbiljnu i pitku teoriju da je zapravo rec o svetoj zemlji tj budistickom raju

primecuje se mala flexibilnost From-a pa mozda i nastave Sekiro (Return ending) pricu...bilo bi stvarno divno iako im to nije obicaj

hesitation is defeat

odlican je fajt u sekiru, ta nova mehanika je bas fast paced i ne da igracu mira
odlicna sinergija sa toolsima/skillovima, i ceo taj trip otkrivanja mana/prednosti protivnika na iste je poseban dozivljaj
dobar odabir toolsa i itema neke fajtove pretvara muku u laganu pobedu

jako versatilan gameplay, iako mi je delovalo u pocetku da se favorizuje manje agresivan gameplay (boss related)
no kada je kliknula igra, tj kada sam prihvatio "pravila igre", opet sam mogao da experimentisem

sto sam vise igrao sve vise sam bio zacudjen koliko je "no stamina" epxloit
od pola igre sam bukvalno sve resavao uz minimalan deflect i dramu
mikiriki da...ne propustam 2 free hita...ali ostalo sam izlomio tako sto sam trcao i trcao i trcao
umesto 1 hit pa 1/2/3 deflecta, sada sam ih forsirao da krenu u odredjen moveset
za koje sam imao svo vreme sveta da proucim, jer me nikad nece stici
dodge, i kada ispadnu iz ravnoteze stab, whirl il samo hit
problem su bili neki fajtovi na krovu tj mala lokacija:) tj Owl psiho koji nije propustio priliku da me tamo izlomi u sto ng plusova uzaaaas
ostalo ako je pravilo problem u nekoj fazi...exploit #2 kisobran r2 hold block r1 run baiii

experimentisao sam sa bossovima, koj nacin je brzi, sigurniji, laksi etc
svakako ova metoda nije brza, a cak nije ni laksa haha kada je igrac iskusniji i nabafuje se ko svinja pa zavrsi fajt u toku 2 konfeta
ali imam 5 bossova na no hit listi sa ovom i slicnim metodama

dobra zabava su mini bossovi, posto su podlozni svemu, otvorene lokacije, reset agra...udri mastu na volju

zanimljivo mi je bilo da uporedim svoj cheese vs soulsborne psihopata:)
bolje da nisam gledao sta sve rade, bilo mi zao igre lol

takodje mali minus za no stamina i sistem napredovanja lika, sve to umanjuje vrednost ng plusovima
iako je to izbor igraca ofc ja se nisam osvrnuo da pogledam nekog moba posle new game-a

traversal mi je najbolji ikada
kuka je novi univerzum i odlicna je
no ipak nekoliko puta nisam znao gde i kako
backtrackovao sam dosta, uvek u nadi da cu nesto novo videti ili setiti se propustenog skretanja
onda ideja od milion dolara, izlecio dragonrot i umesto kasljanja sada su me pricljivi npcovi navodili gde cu

svideo mi se nacin kako igra pomaze igracu (minus uhvati Genichiro munje hint), negde sve pise, blag hint za buduce nevolje

boss fajtovi (i kako nas igra priprema za njih) su perfektni...svaki je mini remek delo...alal vera /bow

grafika nikad bolja...pa oni ne mogu bolje lol
muzika odlicna al me nista nije nateralo da pravim Sekiro playslistu
Sekiro prica, jes da prica samo "hai hai" al From poceo da divlja sa inovacijama
jos jedna svemirska novina...igra ima (exploitable) pauzu
nema souls reciklaze ha! al zato ima sekiro reciklaze
najlaksa platina od svih From igara za sada

Sculptor omiljen lik (pogotovo kad ga natovarim sakeom), Owl najveca neprijatnost ikada, Lady Butterlfy aka prva u died sat vremena prepreka
Shinobi Eyes miniboss najveca prevara i trauma
Ishin jako zanimljiv, uz dodatni info sa neta o njemu i ostalim likovima kao i samoj Ashini bas sam zabalavio
Fountainhead zona me bas iznenadila, neverovatno sta su sve tu spakovali i koliko je dobro ispalo
omiljeno mesto za chillout 4 majmuna hram...da cutim zajedno sa onim monkom

Bloodborne ljubav/opsesija ne prestaje ofc, DS emocije su jake
ali i pored ovako jake konkurencije Sekiro cesto sija jace nego ostali....odlicna je igra!
svakome bukvalno svakom bi je preporucio...kad tad sleduje taj divni osecaj pobede i kontrole, a to je tako retko u svetu (single player) igara

Sekiro 2 > BB 60 fps gg
;)

Last edited:
Back
Top Bottom