Deluje mi da je više do toga pošto je open world igrači imaju više izbora kako i kada pristupiti delovima igre, jačim neprijateljima ili boss-evima,
što može olakšati igraču, dok su prethodne igre bile dosta linearnanije i toga nije bilo (ili je bar bilo neuporedivo manje).
Upravo to su rekli u review-u, takodje posto ima gomila skillova i magija, oni dosta pomazu, jer magiju bacis iz daljine.
Mozes prvo da ocistis celu mapu, da se dobro natankujes i onda one-shotujes boss-ove.
Ja sam provalio zasto je meni Souls bio tako tezak, igrao sam na tastaturi i misu, tu gresku sam napravio i sa Hades, pa kad sam presao na dzojped, bilo je neuporedivo lakse, tako da jedva cekam da probam ER, iako mi je zadnji na spisku i nece doci na red barem jos godinu dana, najmanje.
NEGO, ono sto mene buni... ova igra ima ozbiljne stuttere, ejjj i na novim i jakim konzolama, kao sto su PS5 i XSX... a jos je old ili aj da kazemo cross-gen igra!!!
Pa zamisli da je bila samo next gen igra (kao sto su mnogi ovde to zeleli), pa to ne bi moglo da se pokrene, kad sad imaju zestoke stuttere na jebanoj cross-gen verziji, sramota!!!
Pa ove nove konzole, nikad u istoriji nisu bile tako jake, msm to je i logicno, evo da budem precizniji - nikad nisu napravile bas ovoliki jump u snazi hardvera, da su prakticno jake ko prilicno jak PC, a peformanse nikad gore!!! prvo ne mogu u svim igrama da izvuku cak ni 60 fps u 4K rezoluciji... zatim izlaze im cross-gen igre, koje se zamrzavaju na 2 sekunde... nikad gori perf nije bio ili bar ja nisam pratio starije konzole... nekako, ko da otkad su ubacili PC hardver unutra, poceli su da imaju probleme, kao sto PC igraci uglavnom imaju... PC kletva je jaka