2CR4ZY
Forumski Apotekar
Možda nema krajaTrenutno sam na 100 sati temeljnog čišćenja mape, kraj se ne nazire![]()

Možda nema krajaTrenutno sam na 100 sati temeljnog čišćenja mape, kraj se ne nazire![]()
2.99 USD, neka fala...![]()
A new iOS app lets players track quests and NPCs in Elden Ring | VGC
Shattered Ring also works with any RPG that doesn’t have its own quest trackers…www.videogameschronicle.com
Jeste@s_hyperion, @Undenis da ne otvaram spoiler: je li to bos iz trejlera, onaj sa konjićem?
Boss fight na istoku je možda i najveći spektakl u From igrama do sada.
Nisam to uradio u ovoj borbi, ali moguće je summonovati armiju npc-jeva koji pomažu u borbi, kao da je MMO raid boss. Nije da mogu puno da pomognu, brzo ih ubijaMoguće je koristiti i konja tokom cele bitke, ali mi ta taktika ne leži.
I lore je baš dobar. Radahn je toliko moćan da je u prošlosti vodio nebesku bitku i stekao komandu nad samim zvezdama koje utiču na nečiju sudbinu. Nakon što je Elden Ring razbijen, Malenia i on su vodili dugu bitku, gde je Malenia bila primorana da oslobodi bukvalno kugu u celom regionu da bi ga onesposobila. Iako je izgubio razum, i dalje komanduje zvezdama, i dalje se bori protiv širenja kuge, a ljudi održavaju festival gde mase i mase ratnika dolaze da bi bezuspešno pokušali da mu daju časnu smrt.
Uz to, naučio je da komanduje gravitacionom magijom isključivo da ne bi morao da se odvoji od svog voljenog konjića
Možda i laganija za psihu jer ne moraš da si S&M oko boseva, samo se okreneš, odeš pa dođeš ponovo nekom prilikom.
![]()
![]()
Ja i moj mimic idemo i gazimo.![]()
Sudeci po mnogim impresijama, maltene svako oruzje je dobro za endgame ako se redovno upgrade-uje. Kod Moonveil-a mi se svidja sto jako puno obicnih protivnika bude stagger-ovano sa jednim magic R2 udarcom. I svidja mi se sto upgrade nativno magicnih oruzja trazi samo po jedan Somber stone.
@Wahad na klojoj platformi igras?