Igrao sinotj nekih tri sata. Odpanjio sve na highest i radi dobro, dok ne dodje do stuttera

Jednom mi se desilo da se sve zamrzne na dve sekunde, i onda nastavi u 5 FPS narednih sekund ili dva, pa nastavi normalno. Kapiram da je igra tu neshto uchitavala, pa tju se vratiti kasnije da bolje proverim. Tada sam se sasro jer je malo falilo da se strmopizdim niz liticu.
Pored tog jednog ogromnog faila, primetni su i oni manji prilikom kliberenja po open world. Takodje sam uspeo da reprodukujem stutter tri puta u borbi protiv jednog neprijatelja, a protiv drugih mi delovalo random. Ponekad pobijem hordu bez da bude seckanja, a onda onako na random se dogodi prilikom borbe s nekim random likom.
Pored tih problema, sve mi je kul, iako se osetjam skoro kao da igram neshto na PS3.

Nisam mnogo napredovao za tri sata, uglavnom sam istrazhivao, a posle sam otkrio koliko je zabavno jahati konja i mahati halberdom. Prvi put kada sam podigao neprijatelja halberdom znao sam da tju to raditi narednih satitjak.
Ubio sam jednog mini bossa, iz tretjeg pokushaja i to je to.