Chodex
I'm a ghost!
- Reaction score
- 3,187
Oops! We ran into some problems.
The requested page could not be found.
Meni je izuzetan Doom 2016, prešao sam više puta i opet bih. Eternal sam nažalost obrisao posle par nivoa nisam video sebe kako biram koga ću da gadjam sa kojim oružijem neka hvalaMoram da priznam da mi se uprkos jakoj dozi skepticizma, Eternal osetno vise svidja od Dooma 2016. Iako na prvi pogled ne deluje tako, dosta mojih zamerki od ranije je adresiranih. Ekpozicija prici moze da se skipuje (veeeeliki plus), prvi nivoi su mnogo zabavniji i raznovrsniji nego ranije, tutorijali su kratki i ne smaraju i sto je mozda najvaznije closed encounteri/arene deluju mnogo vise organski, ni ne primetis da si zakljucan u sobi sa X protivnika. Novi gameplay elementi su smooth, weapon roster odlicno optimizovan, sve u svemu uprkos ocekivanjima bas je zabavno za igrati. Arkadni momenti, skakanje, penjanje po zidovima i bezanje od vatrenih kugli je meh, mozda najgori deo do sad, ali da se pregurati.
Doom 1 i 2 igram svakih par meseci. 2016 sam jednom presao i ne verujem da cu ponavljati, a Eternal sam igrao samo jer imam gamepass i ne verujem da cu preci, jer iako je socan nedovoljno me drzi da izguram do kraja.Meni je izuzetan Doom 2016, prešao sam više puta i opet bih. Eternal sam nažalost obrisao posle par nivoa nisam video sebe kako biram koga ću da gadjam sa kojim oružijem neka hvala
Meni je izuzetan Doom 2016, prešao sam više puta i opet bih. Eternal sam nažalost obrisao posle par nivoa nisam video sebe kako biram koga ću da gadjam sa kojim oružijem neka hvala
А шта са драјверима, неку старију верзију да нађем? Пошто као што рекох пре неки дан сам инсталирао најновију. И шта би од directx dll-ова требало да се скине уколико то прави проблем?Dešavalo mi se to par puta u drugim igrama, nije bilo nekog uniformnog rešenja, resenje je ili drajveri, ili neki directx dll, ili ćaskanje po ini fajlovima igre