• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE Switch PC Doom Eternal

Ovaj ko da nije video igru u životu
Meni je Moris simpatican. [emoji1] upravo instaliram igru da vidim taj update. 1440/60- đe ćeš bolje [emoji1]

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Javi kako napreduje i na koju težinu si se odvažio
Ma presao sam ja igru na easy. Sad cu da kupim ovaj dlc pa da igram malo.

Verujem Čodi ako bi se angažovao kao u dobroj stelt igri da bi se snašao, ja sam prelazio prvi na 4. Težini

Last edited:
Zavisi i na čemu igraš. Sa mišem nije problem igrati na većim težinama, dok se sa gamepadom se ne bih usudio.

Probao ovaj ray tracing mode na xboxu, minimalna razlika, treba bas ono da stanem i da gledam pa da promenim na balance mode da bih video razliku, neznam sto su ljudi toliko hvalili ray tracing kad je bas slabo uradjen u doom.

Probao ovaj ray tracing mode na xboxu, minimalna razlika, treba bas ono da stanem i da gledam pa da promenim na balance mode da bih video razliku, neznam sto su ljudi toliko hvalili ray tracing kad je bas slabo uradjen u doom.
Sve zavisi od igre do igre. Doom je fast paced fps igra u kojoj treba da te bude briga za graficki fideliti poput RT-a :D

Postoji jedan forumaš, zovu ga @Omega koji ne vazi za ozbiljnog gejmera ali i te kako zna da razlikujuje ray tracing on/off, kao i 2160p i 1440p.

Tebi je bolje da potrošiš pare kod dobrog oftamologa nego na Majorci. Mada 'ozbiljan gamer' i 'igranje na easy' ne mogu u istu rečenicu.

Last edited:
Postoji jedan forumaš, zovu ga @Omega koji ne vazi za ozbiljnog gejmera ali i te kako zna da razlikujuje ray tracing on/off, kao i 2160p i 1440p.

Aj ovako javno da ti napisem i da te zamolim ako nemas nista pametno da kazes/napises da jednostavno ne pises postove gde ces taggovati random ljude zeleci da izvuces nekakvu reakciju od njih. Necu brisati ove postove sada, ali svaki sledeci post koji nema veze sa temom i bude napisan sa zeljom da se pridobije necija paznja da bi se ljudi prozivali i pravili svinjarije na topicu bice smesta obrisan a korisnik ce dobiti warn na koji kasnije sledi suspenzija (ovaj put malo duza). Hvala

Cek cek, mene moze da prca ko oce a ja ne mogu na na moj nacin da vratim?

Ako te neko ''prca'' imas report dugme. Koristi ga.

Forum u proseku ima oko 150-175 poruka na dnevnom nivou suludo je ocekivati da ce neko svakog dana sesti i procitati svaki moguci post koji je napisan tog dana. Upravo zbog toga postoji dugme koje se zove report.

Ne, ne sme niko nikoga da prca! Ako se nadjesh uvredjenim, reportuj post i mi tjemo reshiti problem, ako ga ima. Ovako javno da tagujesh ljude i da "na moj nacin" vratjash netje itji.

Ne, ne sme niko nikoga da prca! Ako se nadjesh uvredjenim, reportuj post i mi tjemo reshiti problem, ako ga ima. Ovako javno da tagujesh ljude i da "na moj nacin" vratjash netje itji.

Nisam tuzibaba i ne cmizdrim uciteljici svako malo. Resavam stvari na duhovit nacin, dok vecina cmizdri odmah.. Sto bi rekao brat Zigara- ne znaju da prime shalu. :D Vazi Gile dogovoreno.

Nisam tuzibaba i ne cmizdrim uciteljici svako malo. Resavam stvari na duhovit nacin, dok vecina cmizdri odmah.. Sto bi rekao brat Zigara- ne znaju da prime shalu. :D Vazi Gile dogovoreno.
Chodila dodji na discord da se jebemo ko ljudi.

Back
Top Bottom