• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE Switch PC Doom Eternal

Ne znam posle nekih par sati igranja vise ni ne razmislas o rotacijama postanu potpuno prirodne i sve radis automatski nekako po osecaju. Oni fajtovi sa Marauderima su tako epic i napeti pogotovo na malo vecoj tezini :D

Jedva cekam da probas DLC pa da vidis sta su ludaci tamo tek uradili (necu da spojlujem) :).
Ti si bese igrao na m+k? Verujem da je dosta lakse igrati tako, mada moze i na joypadu. Ovo je prva igra gde mi je Elite bas dosta pomogao.

Base igru sam obrnuo na Ultra-Violence, morao sam da spustim tezinu kada sam igrao DLC.

Jedva cekam da probas DLC pa da vidis sta su ludaci tamo tek uradili (necu da spojlujem) :).
Ti si bese igrao na m+k? Verujem da je dosta lakse igrati tako, mada moze i na joypadu. Ovo je prva igra gde mi je Elite bas dosta pomogao.

Base igru sam obrnuo na Ultra-Violence, morao sam da spustim tezinu kada sam igrao DLC.

Da m/k na Pcu sam sam igrao 144hz madness :D

Meni se najcesce desavalo da poginem jer sam se zaglavio negde.
Kao da detekcija kolizije sa okolinom ne radi bas najbolje...cak se desi neki lag/stutter, bas janky to sve izgleda.
Ti nisi imao te situacije?

Meni se najcesce desavalo da poginem jer sam se zaglavio negde.
Kao da detekcija kolizije sa okolinom ne radi bas najbolje...cak se desi neki lag/stutter, bas janky to sve izgleda.
Ti nisi imao te situacije?

Pravo da ti kazem ne secam se uopste, ovo za lag/stutter nisam imao sigurno. Kazi mi samo posto si igrao DLC ne moram ponovo da prelazim igru da bi otvorio DLC i tako to?

Last edited:

GAF u suzama.

Doom Eternal reportedly generated over £323 million ($450m) in the first nine months of its release.

Bethesda had already trumpeted that the launch of Doom Eternal was the series' best-ever in terms of opening week sales, but at the time the publisher didn't give exact figures, instead only confirming the game had doubled the launch weekend revenue of Doom's 2016 reboot.
Now, however, a statement on a former id Software developer's LinkedIn profile has revealed those numbers translated to $450 million in revenue - that's £323 million.

The LinkedIn profile is seemingly now no longer publicly accessible, but the former "monetization designer" and product management lead worked at id Software for three years before leaving the studio last year.

GAF u suzama.

Pre ce biti da je Era u suzama. Zar nije rekao da bi zenski Slayer bio drugaciji od muskog?

"I've thought about it, actually. I think if we did it, I'd want it to be lethal. I think it's interesting how it would impact the glory kills, the kind of weapons that she would have, the fighting style—certainly all aggression, absolutely, but a different type of aggression. I would really strive to allow it to impact the gameplay in a way that was meaningful. I've definitely put a lot of thought into that."

Kad bi uradili to stop sad kaze da bi uradili, ni slayer ne bi preziveo Twitter.

Edit: U stvari kad razmislim i Era i Gaf bi bili u suzama, svako na svoj (vrlo glup) nacin.

Pre ce biti da je Era u suzama.
Postoji tema na Gafu, zato sam to napisao (mada su komentari uglavnom ok):

Last edited:
Nema potrebe da se pravi nova tema, pa moze i ovde:

Pre ce biti da je Era u suzama. Zar nije rekao da bi zenski Slayer bio drugaciji od muskog?

"I've thought about it, actually. I think if we did it, I'd want it to be lethal. I think it's interesting how it would impact the glory kills, the kind of weapons that she would have, the fighting style—certainly all aggression, absolutely, but a different type of aggression. I would really strive to allow it to impact the gameplay in a way that was meaningful. I've definitely put a lot of thought into that."

Kad bi uradili to stop sad kaze da bi uradili, ni slayer ne bi preziveo Twitter.

Edit: U stvari kad razmislim i Era i Gaf bi bili u suzama, svako na svoj (vrlo glup) nacin.

svidja mi se kako razmisljaju, stvarno i nema neke poente izbaciti samo skin za protagonistu u FPS igri

Ev-Usc7XcAoka7i

59DF8LJ.jpg

Y1CVXAx.jpg

tDRAPTc.jpg

ESfSJie.jpg

JZElAOb.jpg

Ovi nisu normalni, pa kada da odigram sve sto izlazi?
A kao nema igara :).

The Ancient Gods - Part Two je dobar zavrsetak odlicne igre.
Ovaj DLC je laksi od prethodnog, okruzenja nisu preterano zanimljiva, ali gameplay jeste zbog novih protivnika i mehanika.
Prva polovina dlc-a je bolja od druge, a i finalni boss je razocaravajuc.
Trebalo mi je oko 5-6 sati da predjem dlc na UV, ali sigurno moze da se predje i duplo brze, ako se igra na nizem nivou tezine ili se koriste mis i tastatura.

The Ancient Gods - Part Two je dobar zavrsetak odlicne igre.
Ovaj DLC je laksi od prethodnog, okruzenja nisu preterano zanimljiva, ali gameplay jeste zbog novih protivnika i mehanika.
Prva polovina dlc-a je bolja od druge, a i finalni boss je razocaravajuc.
Trebalo mi je oko 5-6 sati da predjem dlc na UV, ali sigurno moze da se predje i duplo brze, ako se igra na nizem nivou tezine ili se koriste mis i tastatura.
Svaka cast kako ovu igru igras na najvecoj tezini. Mnogo sam se patio sa normal, da bih negde na sredini spustio an easy da bih mogao da zavrsim igru. Milsim to je moja prva doom igra tako da videcemo, mozda kupim neki DLC.

Svaka cast kako ovu igru igras na najvecoj tezini. Mnogo sam se patio sa normal, da bih negde na sredini spustio an easy da bih mogao da zavrsim igru. Milsim to je moja prva doom igra tako da videcemo, mozda kupim neki DLC.
Hvala, ali nije to ni izbliza najveca tezina :).
Igru i ovaj dlc sam presao na UV, prvi dlc sam morao da spustim na normal.
Nisam ja joypad ninja kao Wahad, ali sam uporan kao mazga...

Eh da, zaboravio sam da pomenem da je Bethesda launcher i dalje nevidjeno djubre.
Naravno da i dalje svaki put kada pokrenem igru traze da se slozim (sto je problem kada dohvatim joypad, sednem i skontam da moram opet da ustanem).
Osim toga, launcher je totalno prestao da registruje igru (mozda zato sto nisam instalirao na sistemsku particiju). Nisam mogao da pokrenem igru ni iz launchera, ni preko ikonice, vec sam morao da idem u install folder i pokrecem tako. Na kraju nisam mogao ni da uninstaliram igru...
Nadam se da ce MS brzo da ih ugasi i prebaci sve lepo na xbox app.

Last edited:
Back
Top Bottom