• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE Switch PC Doom Eternal

Citao sam komentare ljudi koji su igrali igru ranije i sada...izgleda da su olaksali dlc1 poslednjih patchom.
@Undenis trebalo je da igras igru dok je bila teska :D

Citao sam komentare ljudi koji su igrali igru ranije i sada...izgleda da su olaksali dlc1 poslednjih patchom.
@Undenis trebalo je da igras igru dok je bila teska :D

A jbga ja cekao oba dlca da izadju prvo :D
Zao mi je ako je zaista tako mislim ne mogu da verujem da je ljudima Doom tezak cak i na manjim tezinama... A jos vise mi je zao sto se povladjuje takvima pa se generalno nerfuje ''tezina'' igre da bi mogli ''svi'' da je igraju. Lol

Stvarno je kec bas bio ludacki tezak, dosta tezi od obicne igre i drugog dlc-a.
Jedini deo kada sam morao da spustim tezinu na normal posle nekoliko sati (i to samo zbog toga sto me je mrzelo da guglam kako se najefikasnije resiti kog protivnika).
Mada verujem da na m+k sve to moze da se predje, ljudi su unistavali master nivoe cak i u kecu.

Stvarno je kec bas bio ludacki tezak, dosta tezi od obicne igre i drugog dlc-a.
Jedini deo kada sam morao da spustim tezinu na normal posle nekoliko sati (i to samo zbog toga sto me je mrzelo da guglam kako se najefikasnije resiti kog protivnika).
Mada verujem da na m+k sve to moze da se predje.
Sve ja to razumem ali moze da se spusti tezina i da se resi problem, nema potrebe da se nerfuje cela igra zbog toga :D

50% popusta na Switchu (30e). Prilicno sam on the fence, ali s obzirom da mi se ne igra immediately sacekacu neki sledeci.

eternal je BAS prebrz, ok, mogao sam da zamislim kako bi se 2016 igrao na switchu, ali eternal... nisam siguran. ja sam se polomio na misu i tastaturi

Izlišan video dokumentarac o čitavom serijalu. Imamo čitavu vremensku liniju od nastanka, i jako bitnih i sitnih detalja, koje su možda propušteni u drugim video klipovima i novinarskim člancima.

Odlično je editovano i prezentovano. Preporuka da bacite pogled i da uživate u bogatom istorijatu Doom serijala.

Kakav crni spam. Taj kanal je suvoparni kvalitet. Više sam o oružju naučio iz njega, nego kada odem u streljanu.

E nisam imao vremena da to gledam ali svaka čast. Gledao sam sve ostalo tho i guram ljudima pod nos kad god mogu, oskar materijal.

Meni je i dalje žao što imam ovu prokletu integrušu, i posle gledanja ovog doka što sam postavio (obrnuh ga dva puta) ne mogu i dalje da peglam Doom i Doom Eternal. Kad će pasti te cene? :sick::unsure:

Back
Top Bottom