• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Digital Foundry, NX Gamer i ostali brojaci piksela

Nekada bas nemaju pametnija posla pa po 2 videa izbacuju na istu temu :D U proslom videu su sasvim dovoljno testirali F4 i Skyrim nije bas potreban ceo video za to :D

Nekada bas nemaju pametnija posla pa po 2 videa izbacuju na istu temu :D U proslom videu su sasvim dovoljno testirali F4 i Skyrim nije bas potreban ceo video za to :D
Pa nije bas tako, ima i ovde zanimljivih stvari - pro radi gore nego base, ps5 radi bolje nego xsx...
A uz to, Sony platforma obicno nema modove.

Fin port, lepo su sve optimizovali i zapakovali, loading konacno bolji nego najbrzi SSD na PC-u :D

Kontam da jos za nijansu mogu vise da izvuku kada igru budu radili od nule sa nextgen konzolama u planu.

Its ok.
Igru dosta spasava sto ce 2 meseca biti free uz PS+.

Unlocked FPS u photo modu lol

Jedna od redjih pobeda SX-a. od 7-8 do 20% vise FPS na SX zanimljivo.

Kontam da bi uz VRR na SX-u bilo igrivo u nekom unlocked RT modu.

vOKSCcK.png

Last edited:
Mogu i da smanje rezoluciju. Inace, Remedy je odbio da ponudi 60fps RT mod jer im je mali tim. Zavrsili su sa ovom igrom.

Ko zna na cemu sada rade, potpisali su publishing ugovor sa Epic-om, mora da rade na necem vecem sada.

Kako bi voleo da je crossbuy igra, kupio sam je za PC i sad mi se igra, al moram ponovo za Xbox da uzmem :( Fin update.
Ps5 verzija peca baguje malo zesce, al kontam da ce to srediti :D

Last edited:
Kako bi voleo da je crossbuy igra, kupio sam je za PC i sad mi se igra, al moram ponovo za Xbox da uzmem :( Fin update.
Ps5 verzija peca baguje malo zesce, al kontam da ce to srediti :D

Ja u najvece skupljam RE ajteme

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dobar NXGamer-ov pregled Control RT-a i modova rada te igre kod nextgen konzola

milsim da sam uzeo xbox tek 2005 ili 06 i bas sam bio iznenadjen kako neke igre izgledaju, milsim i za 2005 god. igre su izgledale odlicno

Back
Top Bottom