• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Digital Foundry, NX Gamer i ostali brojaci piksela

Naslov mi je dao srcani udar, ali naravno u pitanju je Lance-ov 60fps patch + AI interpolacija do malo isprane 4K grafike.

Last edited:
I dalje je cela ta WinStore platforma na klimavim nogama, makar sto se nas gamera tice koji hocemo da uzmemo kontrolu nad softverom koliko mozemo.

I Windows Store i PlayStation Network za Vitu su počeli sa radom 2012. a jedno od toga se uskoro zatvara. #klimavenoge

...samo sto jedna od te dve platforme nije umrla

Au oplevi ga. Trebalo je malo vremena dok sam ga video u akciji (verovatno i prekasno) medjutim prva najava u jednom stranom časopisu, nije mi bilo baš jasno u šta tačno gledam. 1996. godina revolucije

Au oplevi ga. Trebalo je malo vremena dok sam ga video u akciji (verovatno i prekasno) medjutim prva najava u jednom stranom časopisu, nije mi bilo baš jasno u šta tačno gledam. 1996. godina revolucije

Malopre gledam sta je izaslo sve 1996/97-e jbt koje ludilo :D :D :D

Ako neko pozeli posle gledanja ovog videa da odigra Quake kec moja preporuka za ovaj mod, ovo je ultimativni nacin za igranje Quake keca danas.
(Neki developeri su dobili posao u danasnjem Kill Pixelu/3d Realmsu nakon izlaska ovog moda)

edit 2. Ne vredi ovako definitivno pravim kasnije Quake temu :D

fino sto su na kraju ipak popravili halo kec.

Back
Top Bottom