• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Digital Foundry, NX Gamer i ostali brojaci piksela

Ovo je vec korektno odradjeno poredjenje sa PC-em :)

Znaci konzole su tu negde oko 3060(TI) u ovoj igri sto je iskreno vise nego dobar rezultat.

Izvinjavam se na pikselizaciji na brzinu sam sklepao poredjenje :D

Naravno Nvidia karte na PC-u imaju prednost DLSS-a tako da kontam da ces sa nekim 3050TI moci izvuci iste performanse kao konzole u u multiplatform igrama sa njim.

C5Ah3pc.png

Bice zanimljivo videti amdovu verziju DLSSa na konzolama posto su jelte obecali da ce biti softwersko ''system wide'' resenje, i da ce ga konzole dobiti kroz update kad bude ready.

Bice zanimljivo videti amdovu verziju DLSSa na konzolama posto su jelte obecali da ce biti softwersko ''system wide'' resenje, i da ce ga konzole dobiti kroz update kad bude ready.

Iskreno meni npr Unreal 5 radi vec stvarno odlican upscale plus njihov fantastican TAA i dobijes odlican IQ a render reza moze da bude 1440p-1620p.

Kao sto vec nekoliko puta rekoh neka se fokusiraju na 60fps jebes rezoluciju, native 4k je totalni waste GPU-a imho ofc.

Iskreno meni npr Unreal 5 radi vec stvarno odlican upscale plus njihov fantastican TAA i dobijes odlican IQ a render reza moze da bude 1440p-1620p.

Kao sto vec nekoliko puta rekoh neka se fokusiraju na 60fps jebes rezoluciju, native 4k je totalni waste GPU-a imho ofc.

Ja isto zelim 60fps focus vec godinama, iskreno odjebao bi RT na konzolama i naredio bi devovima da 60fps mora da bude mandatory za svaku igru! :D

Last edited:
Meni bi bilo skroz OK da furaju 3 moda na nextgen konzolama.

1080p-1440p DRS 60fps
1080p-1440p DRS + RT 30fps (60fps ako moze npr Spiderman)
1620p-2160p DRS 30fps za fanove rezolucije pre ostaloga :D

Meni bi bilo skroz OK da furaju 3 moda na nextgen konzolama.

1080p-1440p DRS 60fps
1080p-1440p DRS + RT 30fps (60fps ako moze npr Spiderman)
1620p-2160p DRS 30fps za fanove rezolucije pre ostaloga :D

Developeri na aparatima kad procitaju ovakve zahteve :D

Ali da bilo bi ok da furaju 3 moda.

Da mora i 4-ti jbg zaboravio sam na 120fps ahahaha.

Ili neka daju jedan native 4k 120fps RT :D

Slazem se, ali treba da shvatis da ce uvek i u svakoj generaciji gurati maksimalnu mogucu grafiku koju hardver moze da izgura u 30fps, kao primarnu opciju.

Ja bi uvek 30fps sa max grafikom osim ako nije neki multiplayer fps

Ja bih prestao da igram igre da moram u 30fps,nikako ne mogu da se naviknem.

Sent from my J9110 using Tapatalk

Navikao bi posle nekog vremena ako bi se konstatno igrao na kontroleru u 30fpsa, ali svakako 60 je milina.

Jos nisam startovao igru :/

Sent from my iPhone using Tapatalk

Prva pobeda za XSX.
Sony fanboys su bas tesko ovo podneli i na Eri i na Gafu. Neverovatan je broj sramotnih postova.

I compared it to PC with a short search, and XSX it's somehow outperforming the RTX3060Ti:

Last edited:

Razumem sto ovo pise, ali je logicno da ce ljudi sami probati da odrade analizu sa postojecim toolovima (neke sam i sam koristio).
Cak je covek lepo napisao ovo u descriptionu:
"Please note however that TRDROP app that I'm using for FPS measurement has some troubles with frame counting when there are quick transitions between gameplay and still images (e.g. during object inspections or browsing menu)."

NXGamer poceo da radi za IGN:

Last edited:
Back
Top Bottom