• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Diablo IV

Bas me cudi da je kamera ovako blizu, nisam to ocekivao, sigurno moze da se odzumira, jer tako je bilo na ranijim trailerima...

Samo bnet koliko znam. Postoji collectors edition na gear store, ali dolazi bez igre lol. Dobijaš samo kutiju sa raznim zezancijama. Supacki potez.
Ni u D3 collector kutiji nije bio disk sa igrom zar ne?
Mrzi me sada da je skidam sa police :D

da dodam neke utiske na mikijeve.

capio sam lvl20.
generalno, što se više igra, neke stvari isplivavaju na svetlost i igra mi sve više liči na upscaled diablo immortal.

dobra je stvar što ima dosta aktivnosti, mada bi mi se više svidelo da se aktiviraju ili na kasnijim lvlima ili po završetku kampanje.

što se itema tiče, palo mi je već možda i 10 legendaryja, ali ne igraju neku preveliku ulogu, opet najsličniji su immortalu.
golda nikad dosta, neke stvari su preskupe.

Joj. Plasio sam se da ce neko da uporedi sa Immortalom. Plus sto igra sipa legendary stvari, i to mi je onako.
S druge strane, gledao sam nesto malo gameplay i nekako mi lezi sve sto sam video.

generalno, što se više igra, neke stvari isplivavaju na svetlost i igra mi sve više liči na upscaled diablo immortal.
Slichan zakljuchak imam nakon gledanja streamova juche. U stranu shto igra grafichki izgleda ispodprosechno, jednostavno nemam vishe dovoljno poverenja u Actizzard, a ono shto sam video mi je bilo dovoljno da zakljuchim da bi mi bilo bolje kupiti neku drugu igru.

Legendary drop rate je visok samo zato sto je beta. Ja sam dogurao sa melee rogue do 24. Zabavno je. Najvise mi smeta sto je mmo. Naigrao sam ih se, pa me smara. Ne mogu da pauziram igru ljudski. Stronghold su mi za sada bilo najzanimljiviji. Dva sam nasao, ne znam da li ima jos neki. A lov na skill poene itd kao da igram ponovo GW ili ESO.

Back
Top Bottom