Bas me cudi da je kamera ovako blizu, nisam to ocekivao, sigurno moze da se odzumira, jer tako je bilo na ranijim trailerima...
Samo bnet koliko znam. Postoji collectors edition na gear store, ali dolazi bez igre lol. Dobijaš samo kutiju sa raznim zezancijama. Supacki potez.Da li je planirana fizicka pc verzija ili samo preko bneta?
Meni je nepojmljivo da je to postao trend... Collectors edition bez igre...Samo bnet koliko znam. Postoji collectors edition na gear store, ali dolazi bez igre lol. Dobijaš samo kutiju sa raznim zezancijama. Supacki potez.
Nzm ko je. Ko god da je bas je onako supacki xdNintendo je to prvi poceo ili gresim?
Ni u D3 collector kutiji nije bio disk sa igrom zar ne?Samo bnet koliko znam. Postoji collectors edition na gear store, ali dolazi bez igre lol. Dobijaš samo kutiju sa raznim zezancijama. Supacki potez.
Bilo je sve komplet. Igra i goodiesNi u D3 collector kutiji nije bio disk sa igrom zar ne?
Mrzi me sada da je skidam sa police![]()
Uzeo sam skoro, ali mi fali game disk.
S kojom igrom? BotW, Dread, Fire Emblem koje imam su svi imali igru sadržanu.Nintendo je to prvi poceo ili gresim?
Slichan zakljuchak imam nakon gledanja streamova juche. U stranu shto igra grafichki izgleda ispodprosechno, jednostavno nemam vishe dovoljno poverenja u Actizzard, a ono shto sam video mi je bilo dovoljno da zakljuchim da bi mi bilo bolje kupiti neku drugu igru.generalno, što se više igra, neke stvari isplivavaju na svetlost i igra mi sve više liči na upscaled diablo immortal.
U 8K na 4090, može Denis da igra![]()