Sto se mene tice D2 je najbolji u celom serijalu, pa D1, a D3 mi je sranje... tako da bedak ako najvise lici na D3, ali to i ne cudi... mada opet, po trailerima mi deluje bolje od trojke... (pricam samo za single player, online nikad nisam igrao, a tesko i da cu, dok predjem sa svim likovima, izgubi se volja i vreme).
Sto se mene tice D2 je najbolji u celom serijalu, pa D1, a D3 mi je sranje... tako da bedak ako najvise lici na D3, ali to i ne cudi... mada opet, po trailerima mi deluje bolje od trojke... (pricam samo za single player, online nikad nisam igrao, a tesko i da cu, dok predjem sa svim likovima, izgubi se volja i vreme).
Lagano.
Ja bih samo rekao da d3 kao arpg igra uopste nije sranje, ali kao Diablo igra, definitivno jeste. Steta za d2 da nisi igrao online, mnogo je drugacija igra bila na bnetu nego single, mnogo bolja i punija sadrzaja, plus multi, trgovina i sve ostalo sto ide uz to.
Ja se nadam da ce malo ispeglati onaj tres od price koji su ispricali u trojci plus malo ozbiljniji gameplay koji bi bio kombo 2 i 3.
Ovaj trejler poslednji mi malo ubio hajp, ali eto videcemo veceras sta kaze demo.
OK posle 2h gledanja raznih stream-ova igra deluje kao mix D3+Immortal, sa malo PoE sprinkled in. Deluje zabavno, al 70e+20e zabavno not really
Btw vec na lvl 10 eventovi dropuju legendary lol (OK beta je @Undenis sry ).
Hmm kako poceti Evo nekih random misli, bez nekog reda.
Odigrao sam malo za sad, igram sorcerer, mozda sam lvl 7, stigao do prvog grada, zujao po mapi poprilicno. Deluje ok za sada. Igra krece sporo, sto mi se svidja, nadam se da ce ovaj pacing ostati kroz celu igru i da nece biti previse ubrzavanja karaktera i borbe. Igrao sam m+k na 2k monitoru u 60fps. Sad cu da se prebacim na tv da vidim kako ide sa gamepadom u 120fps i kakav je hdr.
Svet je ok, onaj video danas je bio samo losa konverzija hdr videa, pa me poprilicno uzdrmala, ali sve ok za sad. Izgleda fino, moglo je bolje dosta. Kontam da je opet crossgen kriv za ovo, ne gubi se ljudima vreme na optimizaciju previse aseta ocigledno. Kolorit je korektan, mozda previse "akvarelasto" za moj ukus.
Animacije deluju klanki, to je nesto sto me iznenadilo za blizz igru. Mozda ce se to jos ispolirati do izlaska. Dosta interakcije u prici sa npc-evima ima svoju kameru i ingame sinematike.
Zvuk sabija, ali sabija. Igrao sam na sluskama sve vreme, svaki glas, ton, sum je na mestu i kako treba. Glasovna gluma i izbor perfektan za sad.
Muzika je ambijentalna, sjajno uradjena, kao da je sam Matt radio. Definitivno najbolji aspekt igre, nadam se da ce kvalitet ostati do kraja
Ui onako, radi posao, sveden i sa opcijom da bude sa leve strane ili u sredini. Jako mi se svidja sta su uradili sa dizajnom skillova u tom nekom vitraz fazonu, koji se prozima i kroz pricu za sad, posto je akcenat i na tome, to cu se posle nastaviti. Skill tree mi deluje jednostavan, a opet raznovrstan, nisam mnogo istrazivao, pa necu duziti o tome, ali izgleda kao da ima potencijala da ne bude smor.
Prica.... stavicu ovo u spojler, za svaki slucaj.
Malo mi je cudan nacin na koji su zapoceli pricu, ceo setup ce ici iz Sin War trilogije, vracanje Lilith i Inariusa u pricu, za ljude koji nisu u lore toliko, ovo je zapravo prvi pravi kontakt sa tim imenima za ozbiljno. Pojavljuje se od starta pominjanje Triune Temple iliti crkva/vera trojice Prime Evil brace i sa druge strane Cathedral of Light iliti crkva/vera Inariusa, ono sto je meni zasmetalo je da svi to znaju. Svi npc koje srecete u prvim kontaktima igre znaju ko je Lilith, ko je Inarius, cije su crkve i sta se desava, sto mi je bas cudna odluka, videcu kako ce se odvijati dalje to i zasto je tako uradjeno. Jako dobar momenat je prvi kontakt sa crkvom, neocekivan i interesantan, necu reci sta je, a ko bude citao, a nije igrao, do juna ce zaboraviti
Definitivno nije Diablo 2, a ni 3. Na prvu loptu rekao bih 90:10 u korist trojke, nadam se da ce odnos promeniti u korist dvice kad igra izadje
Evo par screenova iz igre, koje cu isto u spojler, pa ko ne zeli sebi da otkriva neka saceka sledeci vikend i neka odigra i sam open betu
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.