• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Diablo IV

Evo moje mišljene posle 2-3 sata played: ukratko, igra nema taj blizz polish, deluje nedovršeno, nema taj blizzard feel... prvo što mi je palo na pamet je "immortal za PC"

Šta mi se jaaako sviđa jeste audio doživljaj, i poneki vizuelni noviteti. Vizije vuka na početku su me oduvale!

Zasitio sam se sa D3 u kom sam proveo dosta vremena (witchdoctor FTW brate), čak sam i Immortal gulio na telefonu. Ovo ostavljam na čekanje.

Last edited:
Igra li ko ovo pored @jovcov ? Vredi cemu ? Razmisljam se da uzmem za 8k dindzi ovaj bundle sa ekspanzijom, vidim da se ljudi hajpuju, da li je opravdano ?
Ili da ustedim tonu kinte i uzmem za 1500 din D2R :D

Igra li ko ovo pored @jovcov ? Vredi cemu ? Razmisljam se da uzmem za 8k dindzi ovaj bundle sa ekspanzijom, vidim da se ljudi hajpuju, da li je opravdano ?
Deni, Maksa, Zegota kontam, burazer, da znam. Mozda ima jos nekog u klanu. Manje nego d3, mada sad ubacuju party search kao u trojci, pa ce se lakse grupisati ljudi.

Ja planiram zbog price da odigram i eventualno prvu sezonu u expanziji, nakon toga se shiftujem na PoE 2.

A sto se tice D2R njega kupi obavezno.

Ja planiram da budem naložen kao mladi majmun kao kada je izašla četvorka i da budem u fazonu, ovo će mi biti go to igra, i da prekinem da je igram dva levela nakon što pređem main story.

Meni je peta sezona lepo legla. Mislim da sam proveo u njoj vise nego tokom launch i s1 zajedno. Sitno brojim do utorka. Ali ako te interesuje samo kampanja, D2R je tu bez pogovora bolji, pogotovo ako hoces i na hell da izguras do kraja. Jedino sto je endgame loop meni uzas. Ceo elemental immunity koncept mi je odbojan, jer specijalizovanim bildovima ume da zatvori veliki deo igre. A ako hoces da kombinujes elemente, gubis dosta vremena jer je neefikasan bild.

Last edited:
K, cekam onda d2r na akciji ponovo za 1500 dindzi, posto mi treba side igra, ne planiram da pikam neki endgame grind, za to imam mmo-e, ne treba mi i arpg farm :D

Recenzije su up:

Dobio malopre ključ, mislim da je odmah playable... ali ne mogu pre nedelje uveče da probam.

EDIT, od sutra je za konzole.

Last edited:
Back
Top Bottom