• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Diablo IV

ne uzimaj džabe d2r, ako ti je gameplay bio arhaičan i zastareo kad si poslednji put igrao, grafika neće promeniti mišljenje :D

Za 1500 din mi nece biti zao :D Jeste mi gameplay bio malko meh kada sam probao igru, al ono nisam joj dao proper sansu. D4 me nekako ne privlaci za sada, ne radi me hajp. Za moderan arpg kontam da sacekam poe2, do tada malo d2r :D

Sta znam, mene drzao hype prvih par sati za d2r, onda sam je presao, ali nisam nesto posebno uzivao... i od tad je ne pipam, a planirao sam da predjem sa svim ostalim klasama...

Odigrao Vessel kampanju danas. rekao bih da mi je trebalo nekih 10ak sati, ali mislim da moze i brze, ne mnogo, ali moze. Ne bih da komentarisem puno dok ne odigraju i drugi, pa da cujem misljenja, bar sto se price tice, ako neko to uopste i prati :D

Za mene je veliki korak unapred u poredjenju sa vanila pricom, mnogo je bolje isplanirano i reseno skoro sve. Likovi su bitniji, prica se bolje prica, misterija je konstantna, doduse i dalje ima glupih i besmislenih razresenja, ali definitivno idu u dobrom pravcu za dalje. Bar se nadam. Postoji jedno veliko ali, ali o tome za koji dan. :D
Prica o Akaratu koju su izbacili neki dan, lepo upotpuni celu stvar, tako da je preporuka da se procita ili poslusa.

Mapa je poprilicno velika, mozda kao region i po vanile. Side content nisam igrao uopste, odigrao sam samo main, verujem da ima dosta side misija koje ce upotpuniti pricu i dozivljaj mozda i seasonal deo spada u to. To je nesto sto ce se gustirati u narednom periodu.

Muzika je podignuta na jos veci nivo nego vanila. Tu nikad nema greske, ali iznenadili su me opet koliko izuva, jako se oseti inspiracija drugim delom.
Grafika je jednako lestvicu iznad, mnogo vise detalja, jako lepo skrojene zone, puno referenci na region iz prethodnih delova, karakteri i aseti. Lep omaz istoriji sveta i Diablu 2. Okacicu malo kasnije i koji screenshot.

Voleo bih da kazem da ne vredi 40e, voleo bih da kazem i zasto, ali ko bude odigrao mislim da ce se sloziti sa mnom, sa druge strane vidi se da je ulozeno vreme i trud da bude kvalitetno, pa ne znam ni sam sta da mislim :D

Uvek se nekako zagrejem za D2R, ali onda mi krenu iskakati na YT likovi koji tipa rade 500 Mephisto run-ova da bi nakupili najbolje i najjače i najređe stvari, nagrajndali likove na 99lvl i nekako me onda to odbije. Sem toga, već sam izgubio volju za Diablo igrama sa trojkom, svim tim "event" zajebancijama, sezonama i svim pošastima modernog gejminga.

Samo sto je izasla ekspanzija vec je na zescem popustu :D

SZbM08f.png

Sad se vec razmisljam da uzmem, buuuut imam osecaj da je necu igrati :D

not low enough...

ja uzeo bio d2 resurrected kad je bio tipa 15e, preso jednom na silu i to je to...

Back
Top Bottom