• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Diablo IV

Jel dizes nivo sveta kako se otkljuca, mada mozda mi je problem I do geara, ne dižem ona tri nivoa niti išta drugo, čak ni sve gemove ne socketujem, mnogo mi to posla koliko se gear brzo rotira.

Mislio sam da moram da pređem kampanju da bih podigao nivo sveta ako hoću? Diže se lvl. svega u svetu jer je igra tako napravljena ako možda na to misliš.

Gear baš retko upgradeujem, gemovima se skoro uopšte ne bacim, za aspecte koji mi baš odgovaraju sam se mukom naterao da ih extractujem i prebacujem na novi gear.
Kao što si rekao, previše posla i menadžmenta inventara s obzirom koliko se brzo menja gear.

Mada imam ovaj aspect koji mi se baš sviđa pa sam se zbog njega prvobitno i iscimao da radim extract da bih ga preneo.

Završio kampanju pre par dana, baš mi se svidela igra kao paket.

Priča radi posao, solidna atmosfera, dobar core gameplay. Igra zapravo dobro funkcioniše kao open world MMO iako je malo overwhelming količina aktivnosti.
Srećom sve je nekako uklopljeno tako da me to nije opterećivalo nego sam se fokusirao samo na ono što mi je zabavno u tom trenutku i to je to.

Sve u svemu iznenadilo me kako je igra zapravno koncipirana i to mi se svidelo. Mislim da su nekako uboli taj momenat da je jednako zabavna igra i za casual i HC igranje.
Artstyle nije idealan ali svakako hilljadu puta bolje od dekadentne trojke.

Ono što mi je bio problem jeste što mi je igra 90% vremena bila prelaka a pogotovo pred kraj kampanje, poslednjeg bosa sam ubio za 30 sekundi što mi je bilo malo smor.

Ovo da extractovani aspecti ne idu u inventar odakle možeš samo jednom da ih koristiš je odlična promena.

Hmm hteo sam da napisem gde je Hellfire za keca, kad ono posle brzog google search-a ladno Blizzard nije radio tu ekspanziju lol Nisam to znao.

Vessel of Hatred™, the first expansion for Diablo IV, is now available for pre-purchase through Battle.net, PlayStation® and Xbox Games Stores, and Steam, and will release on October 8.

While this Class remains shrouded in mystery, all shall be revealed in time. Join us for our Spiritborn Class Reveal on July 18, where the team will take an in-depth look to learn more about this groundbreaking Class.

9V5CWPCH32721717642898271.png

Last edited:
Back
Top Bottom