• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Diablo IV

roboti... lolčina, al ajde, biće valjda još dobrih buildova kao što je bio sorc sa kuglama.

Nakanio se prvi put u životu da ne igram Barbariana nego Druida i smorio sam se odmah što je equipovano oružje kod njega nebitno. :)

Ima li benefita igrati igru temeljno što se tiče sidequestova i dungeona?

Je l' se taj progress resetuje kada se igra sa drugim likom ili ne?

Svakako igram casual u smislu radim šta mi je zabavno, ne jurim da što efikasnije levelujem niti žurim samo mi je malo sumanut broj sidequestova.

Ima li benefita igrati igru temeljno što se tiče sidequestova i dungeona?

Je l' se taj progress resetuje kada se igra sa drugim likom ili ne?

Svakako igram casual u smislu radim šta mi je zabavno, ne jurim da što efikasnije levelujem niti žurim samo mi je malo sumanut broj sidequestova.
Questovi se resetuju za svaki novi prelazak isto i dungeoni, waypoint po neki i stronghold.
Altari ostaju uvek, main waypoint i progres za paragon poene po zoni. Jednom kad otključaš lvl 5 na nekoj zoni paragon ostaje uvek, jedino ako hoćeš kes onda skupljas da to otključaš.
Ni ja nisam još odigrao sve questove, većina su glupi mmo questovi, ali ima i dobrih.

Gledam i u kontekstu toga što nema poentu vezano za levelovanje kad se sve skalira sa igračem što me prilično tripuje. :)
Mogu da idem na isti main quest i kao lvl 15 i lvl 40 i biće mi jednako teško.

Gledam i u kontekstu toga što nema poentu vezano za levelovanje kad se sve skalira sa igračem što me prilično tripuje. :)
Mogu da idem na isti main quest i kao lvl 15 i lvl 40 i biće mi jednako teško.
Da i meni je sranje taj model. Questovi su eto malo da popuniš svet ako te to vozi.
To je moglo biti sjajno, možda poprave malo taj deo sa ekspanzijom.

pa neće biti jednako teško ako napraviš bolji build :D
u tom slučaju biće pointlessly lako 😂

Kako radim respec, i što je još bitnije , na šta da respecujem sa barbom, birao sam uglavnom aktivne skilove da imam opcije u borbi, ali evo već na oko 40og lvl imam problema sa elite po dungenovima, tj više je problem sa crowd control kad je neko u toj dzumli malo jači

Kako radim respec, i što je još bitnije , na šta da respecujem sa barbom, birao sam uglavnom aktivne skilove da imam opcije u borbi, ali evo već na oko 40og lvl imam problema sa elite po dungenovima, tj više je problem sa crowd control kad je neko u toj dzumli malo jači
Pa u skillovima imas respec/refund, drzis X na xboxu, dole u dnu ti pise.
Barb je zver od starta igre. Imas buildove na maxroll, pa mozes prelistati sta ti je zanimljivo. Imas leveling i endgame buildove, za svaki ti pise i tier builda, koji je kao bolji, ali kontam da ti je svejedno to, igraj sta ti je kul.

Meni na lvl. 41 sve laganica a build mi je random generalno, sem što sam uzeo dva shouta i onaj pasivni što mi produžava shout duration, u smislu toliko sam povezao da ima smisla koristiti zajedno ali generalno je random i build i aspecti.

Lepo vozi igra i dalje. :)

Back
Top Bottom