• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PS4 PC Death Stranding

Isto. Najdosadniji kraj neke igre koji sam video, bukvalno
cut scenes dva sata

Last edited:
heh izgleda da sam presao igru, poslednja epizoda i nije neka misija nego ono kao da imas save pre kraja pa mozes da radis sta hoces.
da ne ulazim u novi rant da kazem nesto sto mi je bilo super u tom celom kraju, diehardman, njegova gluma i animacija, vrhunski. tacno se vidi razlika izmedju pravih glumaca i overactinga voice actora, diehardman je bio voice actor ali je na kraju bas iznenadio.

sad fino da ovo obrisem, jako mi je krivo sto smo dobili ovo a ne silent hills...jos je junji ito u igri.

Objavljen je novi player stat povodom novih vesti oko filmske adaptacije:

Connecting with over *16 million Porters across PlayStation 4, PlayStation 5 and PC, DEATH STRANDING is an award-winning videogame that has captivated players from all over the globe
*Includes PlayStation®4, PlayStation®5, PC, and free access as part of subscription services such as PlayStation®Plus and PC GAME PASS.

A24, the studio behind Academy Award winning films such as Everything Everywhere All At Once has announced a collaboration with KOJIMA PRODUCTIONS to adapt Hideo Kojima's acclaimed video game, DEATH STRANDING, into a live-action feature film.

The announcement comes ahead of KOJIMA PRODUCTIONS, 8th Anniversary on 16th December marking a new milestone in video game to film adaptations. The film promises to delve into the mysteries surrounding the apocalyptic event called the "Death Stranding", which blurred the lines between life and death, and brought forth nightmarish creatures into a world on the brink of collapse.

...

It's official: we've partnered with Kojima Productions on the live-action feature film adaptation of Hideo Kojima's acclaimed video game, Death Stranding.
Share your excitement with our new DS-inspired A24 logo tee, featuring a custom A24 x Kojima Productions woven label.

20230720_A24_Kojima_Tee_1874-tight-gray.jpg

Poceo sam da igram igru, odigrao nesto jace od sat vremena, pa da bacim prve utiske.
Za sad mi se igra veoma svidja, i to pre svega sinematici koji su vrhunski, bas je visoka produkcija i ima ih cesto, bar na ovom pocetku, mogao bi neki kvalitetan film da se sastavi od njih...
Gameplay mi je ok, za sad mi ne smeta, ali vise uzivam u sinematicima... deluje da je praznjikav, ali videcemo kako ce se razvijati...
Grafika je bas impresivna i sto mi je najdraze, radi mi u 4K 60fps na 1080 Ti...
Igra je unikanta i drugacija, ima dosta novih mehanika i to mora da se pohvali u sadasnjem moru kopija...
Zvuk isto prati sve to na visokom nivou, te igram preko slusalica, nisam ocekivao da ce atmosfera biti tako dobra i svidjaju mi se likovi i prica.
To je to za sada, videcemo dal ce mi se utisci promeniti kako budem igrao, ali za sad uzivam.

Nove gameplay opcije se otvaraju kasnije i ne moras da se puno zadrzavas u ranim zonama. Mnogi tu ostave cak i desetak sati dok prave puteve i sl, jeste zanimljivo ali to je tek pocetak igre. Ako ti se svidja gameplay gde je glavni protivnik sama fizicki sastav gameworlda i gde moras da isplaniras bezbednu rutu [a bice zilion vrsta zanimljivih komplikacija do kraja kampanje], onda ce ti se svideti. Prica je crazy, ali ima smisla na kraju.

A uvek ce svet biti praznjikav jer je poenta da si sam i da dobijas samo sekundarnu ispomoc od ljudi koji su darezljivi sa svojim resursima. Mada vise puta ce ti se desiti da tako neki poklon bas utice na tvoju isporuku, bas je dobar osecaj kad te neko drugi spasi tako.

Jos uvek igram i uzivam, jedva cekam da dobijem priliku da vozim nesto ili da gradim puteve...

Dve mane, prvo standardno za Kojima igra - previse patetike, ali preguracu,
Drugo - meni, interfejs igre je mogao biti mnogo bolje i lakse i preglednije i jednostavnije resen... ovako je komplikovan i konfuzan, a najveci problem je, pa jedan od najmanjih fontova koje sam vidjao u igrama... jbg, bice valjda bolje u dvojci...

Svakako uzivam u igri i dalje i pored tih nekih problema...

Posle skoro 10 sati igranja, odlucio sam da odustanem od igre.
Gameplay je suvise tanak i ne moze da isprati sve ostalo sto je na vrhunskom nivou, steta bas.
Osim gameplay-a, problem je i taj interfejs koji je skarabudzen i cesto ce te biti izgubljeni u menijima silnim i potraje dok se sve to nauci...

Igra je pocela jako, ali posle tih nekoliko sati, izduvala se ko balon... razlog je sto su prestali sinematici, sto su se dosta razvodnjili, a oni su potrebni da budu prisutni stalno, jer to je jedino sto gura igru napred... sam gameplay ne moze da je nosi...
Pokusao sam da se koncetrisem samo na main, i da zaboravim sve silne sekundarne aktivnosti i lost cargo, ali ovde je izazov provaliti i da razlikujes sta je main, a sta sekundarno, to dovoljno govori koliko je intefejs los, provalio sam kasnije tokom igranja, ali vec sam izgubio volju.

Takodje svaki online segment u igri je takvo smaranje i filer, da eto, ko da su ih ubacili samo zato sto je igra tako prazna... ali ima tu dosta poruka u Dark Souls fazonu, zatim kupilo se i od Zelda BOTW itd, ali sve je to prilicno slabo odradjeno... dok su animacije tokom melee borbi, i sam taj feeling cak i amaterski...

Posto znam da se radi dvojka, jedino sto moze da je spasi jeste da ima mnogo pametniji i promisljeniji gameplay, mnogo vise akcije i nesto sto bi drzalo dinamku, kao i vise sinematika, a manje sporednih filer gluposti, mnogo manje... da pretvore igru od 60 sati u igru od 30 sati i bilo bi mnogo bolje...

Nema neke velike svrhe da ocenjujem na osnovu 10 sati koliko sam igrao, ali ako bih za to morao da dam neku ocenu, bila bi 6/10.

Ova igra zahteva dooosta strpljenja.

Posle skoro 10 sati igranja, odlucio sam da odustanem od igre.
Gameplay je suvise tanak i ne moze da isprati sve ostalo sto je na vrhunskom nivou, steta bas.
Osim gameplay-a, problem je i taj interfejs koji je skarabudzen i cesto ce te biti izgubljeni u menijima silnim i potraje dok se sve to nauci...

Igra je pocela jako, ali posle tih nekoliko sati, izduvala se ko balon... razlog je sto su prestali sinematici, sto su se dosta razvodnjili, a oni su potrebni da budu prisutni stalno, jer to je jedino sto gura igru napred... sam gameplay ne moze da je nosi...
Pokusao sam da se koncetrisem samo na main, i da zaboravim sve silne sekundarne aktivnosti i lost cargo, ali ovde je izazov provaliti i da razlikujes sta je main, a sta sekundarno, to dovoljno govori koliko je intefejs los, provalio sam kasnije tokom igranja, ali vec sam izgubio volju.

Takodje svaki online segment u igri je takvo smaranje i filer, da eto, ko da su ih ubacili samo zato sto je igra tako prazna... ali ima tu dosta poruka u Dark Souls fazonu, zatim kupilo se i od Zelda BOTW itd, ali sve je to prilicno slabo odradjeno... dok su animacije tokom melee borbi, i sam taj feeling cak i amaterski...

Posto znam da se radi dvojka, jedino sto moze da je spasi jeste da ima mnogo pametniji i promisljeniji gameplay, mnogo vise akcije i nesto sto bi drzalo dinamku, kao i vise sinematika, a manje sporednih filer gluposti, mnogo manje... da pretvore igru od 60 sati u igru od 30 sati i bilo bi mnogo bolje...

Nema neke velike svrhe da ocenjujem na osnovu 10 sati koliko sam igrao, ali ako bih za to morao da dam neku ocenu, bila bi 6/10.

Ova igra zahteva dooosta strpljenja.
Ja sam je presao dvaput, znaci legla mi. Mozda te ubilo to sa lost cargo...posle nekog vremena sam skonto to je mega filler ni naj manje potreban da nesto napredujes u igri tako da se nisam ni bavio time sem ako mi bas ne izleti pred noge. Barem po satnici koju si naveo rekao bih da si dosao do Chapter 3. On je iz nekog razloga ogroman i onaj deo sa ljubavnim parom na daljinu je def 5 misija duzhe nego sto je trebalo da bude. Igra je definitivno love/hate i zavisi sta si ocekivao od nje al nije da ni ja nemam kritike:

1. Mrzim sidequest likove sto su hologrami i vecina komunikacije je preko email-a. Nekako mi to sve izgledalo jeftino. Mislim da je to pokupio iz MGS 5 sa sve kasetama da slusas a ne da gledas neki cutscene nabudzheni. Al MGS 5 znamo da je ne dovrsen i zbrzan tako da ok za tada al cela ta buka koji glumci, koji celebriti ce biti u igri i na kraju spadne neki lo-fi hologram.

2. "online" iliti stranding je cista magla. Ja mislio da je stvarno neko samnom u istom svetu pa kad viknem, da mi uzvrati neko na drugoj mrezi dok igraju svoj deo kad ono saznam to su il tvoje gradjevine, pisacka to jest pecurke itd sto automatski se odazivaju al IRL nemas ama bas nikakvog kontakta sa nekim.

3. Meni je gameplay legao jer polako napredujes i dobijas sve jacu opremu pa nekako to ide zajedno na lozhenje sta ce biti sledeci upgrade al za manjak cutscenes se slazem, isto sto mi smetalo i u MGS 5 kao sto rekoh. Ako slicajno odlucis da nastavis, postaje sve ludje i ludje, pogotovu ovaj WW1 svet. Ali nece igra sada kao da se preporodi, sve ce to biti isto do samog kraja al ima neki "pay-off" kad dodjes pred kraj plus chapteri nisu toliko dugi kao treci.

Po meni, DS2 ce biti cist promasaj ako ponovo bude prazan svet. Povezali smo celu Ameriku, vreme je da ima neka naselja a ne pustosh. I ako ponovo krene sa hologramima ima licno odem do Japana da zabodem Kojimu.

Meni su ok bili hologrami za taj tip sveta.

Online komponenta mi je bila sjajna i originalna. U igri gde je traversal glavni izazov drugi igrači ti ostave njihovu opremu koja ti itekako znači baš za to.

DS su napravili na brzaka [ponajvise jer je Kojima znao sta hoce i morao je da ubedi ostale developere da "postarska" nenasilna igra moze biti zabavna], i tokom obicnog igranja se vide samo najosnovnije opcije onoga sto je bilo dostupno u MGSV.

Bas me interesuje kako ce DS2 da ispadne i kako ce da prosire gameplay.

Back
Top Bottom