Nadam se velikekoje su sanse da ce 505 ponuditi isto za PC igrace?
Na UK PSN-u upgrade je 5£PS5 korisnici su dobili $10 upgrade opciju, koje su sanse da ce 505 ponuditi isto za PC igrace?
Kolicina novog contenta je ajde mozda tu za $10, ali PC igraci vec imaju pristup high rez/high framerate renderingu sto PS5 igraci nisu imali bez doplate.
Pa jedino da spuste cenu i da naplate samo content. Tipa 5 dolara da bude dodatni content (directors cut dlc) i to je to.PS5 korisnici su dobili $10 upgrade opciju, koje su sanse da ce 505 ponuditi isto za PC igrace?
Odradio sam sve to, ali sam imao sretju da sam vetjinu opcionih prepera pridruzhio u UCA pre zavrshetka igre, pa je ishlo lakshe. U snegu koristi ziplines, bukvalno su kao cheat code.Nakon završetka igra se prosto otvorila. Istrajan sam u nameri da putnu infrastrukturu dovedem do kraja. Ostala su mi jos 5-6 punktova kako bih povezao celu putnu mrežu u Central Region, tako da sam prvi put udario u zid. Baš te zone gde nisam izgradio put nije pokrivena chiral networkom i tu se nalaze opcioni prepperi koje treba da pridružim UCA. Na netu kažu da treba da pronadjem lost cargo negde u open worldu (lol).