• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PS4 PC Death Stranding

Nemoguce je napraviti poredjenje sada. Intel je samo jednom prikazao XeSS.

Cela Arc serija ce mislim morati da prodje kroz pocetni period glancanja drajvera, mozda i dok ne izadje Battlemage.

PS5 korisnici su dobili $10 upgrade opciju, koje su sanse da ce 505 ponuditi isto za PC igrace?

Kolicina novog contenta je ajde mozda tu za $10, ali PC igraci vec imaju pristup high rez/high framerate renderingu sto PS5 igraci nisu imali bez doplate.

PS5 korisnici su dobili $10 upgrade opciju, koje su sanse da ce 505 ponuditi isto za PC igrace?

Kolicina novog contenta je ajde mozda tu za $10, ali PC igraci vec imaju pristup high rez/high framerate renderingu sto PS5 igraci nisu imali bez doplate.
Na UK PSN-u upgrade je 5£ :D Znam jer sam toliko platio kada je izašao Director's Cut.

Pa jedino da spuste cenu i da naplate samo content. Tipa 5 dolara da bude dodatni content (directors cut dlc) i to je to.

jedino ako za ljude koji imaju igru bude 10-15E, a za ostale da nosi punu cenu. ali sumnjam u bilo kakav popust

30. mart

DSDC_UpgradegraphicFINAL.jpg

Sad mi je jasno zasto su u poslednja dva meseca bile nize cene za Death Stranding. Dali su hint da ce biti DC za PC. Bilo mi je malo cudno zato sto su bili veci procenti od 50-60%. Na Steamu bio 18 dolara.

Na kraju cu doplatiti DC i krenuti sve iz pocetka.

Uzeo za 10 jura DC, igrace se u buducnosti na novoj konfiguraciji.

Prvo cu da se pozabavim osnovnom verzijom tj da nastavim gde sam stao.

Nakon završetka igra se prosto otvorila. Istrajan sam u nameri da putnu infrastrukturu dovedem do kraja. Ostala su mi jos 5-6 punktova kako bih povezao celu putnu mrežu u Central Region, tako da sam prvi put udario u zid. Baš te zone gde nisam izgradio put nije pokrivena chiral networkom i tu se nalaze opcioni prepperi koje treba da pridružim UCA. Na netu kažu da treba da pronadjem lost cargo negde u open worldu (lol).

Nakon završetka igra se prosto otvorila. Istrajan sam u nameri da putnu infrastrukturu dovedem do kraja. Ostala su mi jos 5-6 punktova kako bih povezao celu putnu mrežu u Central Region, tako da sam prvi put udario u zid. Baš te zone gde nisam izgradio put nije pokrivena chiral networkom i tu se nalaze opcioni prepperi koje treba da pridružim UCA. Na netu kažu da treba da pronadjem lost cargo negde u open worldu (lol).
Odradio sam sve to, ali sam imao sretju da sam vetjinu opcionih prepera pridruzhio u UCA pre zavrshetka igre, pa je ishlo lakshe. U snegu koristi ziplines, bukvalno su kao cheat code. :D

Back
Top Bottom