Chodex
I'm a ghost!
- Reaction score
- 3,187
Ma samo udri skip na animacije. Ja sam pred kraj sve skipovao.milsim ej, mene smorilo a meni mgs4 animacije nisu smetale.
Послато са SM-G990B помоћу Тапатока
Ma samo udri skip na animacije. Ja sam pred kraj sve skipovao.milsim ej, mene smorilo a meni mgs4 animacije nisu smetale.
Ja sam je presao dvaput, znaci legla mi. Mozda te ubilo to sa lost cargo...posle nekog vremena sam skonto to je mega filler ni naj manje potreban da nesto napredujes u igri tako da se nisam ni bavio time sem ako mi bas ne izleti pred noge. Barem po satnici koju si naveo rekao bih da si dosao do Chapter 3. On je iz nekog razloga ogroman i onaj deo sa ljubavnim parom na daljinu je def 5 misija duzhe nego sto je trebalo da bude. Igra je definitivno love/hate i zavisi sta si ocekivao od nje al nije da ni ja nemam kritike:Posle skoro 10 sati igranja, odlucio sam da odustanem od igre.
Gameplay je suvise tanak i ne moze da isprati sve ostalo sto je na vrhunskom nivou, steta bas.
Osim gameplay-a, problem je i taj interfejs koji je skarabudzen i cesto ce te biti izgubljeni u menijima silnim i potraje dok se sve to nauci...
Igra je pocela jako, ali posle tih nekoliko sati, izduvala se ko balon... razlog je sto su prestali sinematici, sto su se dosta razvodnjili, a oni su potrebni da budu prisutni stalno, jer to je jedino sto gura igru napred... sam gameplay ne moze da je nosi...
Pokusao sam da se koncetrisem samo na main, i da zaboravim sve silne sekundarne aktivnosti i lost cargo, ali ovde je izazov provaliti i da razlikujes sta je main, a sta sekundarno, to dovoljno govori koliko je intefejs los, provalio sam kasnije tokom igranja, ali vec sam izgubio volju.
Takodje svaki online segment u igri je takvo smaranje i filer, da eto, ko da su ih ubacili samo zato sto je igra tako prazna... ali ima tu dosta poruka u Dark Souls fazonu, zatim kupilo se i od Zelda BOTW itd, ali sve je to prilicno slabo odradjeno... dok su animacije tokom melee borbi, i sam taj feeling cak i amaterski...
Posto znam da se radi dvojka, jedino sto moze da je spasi jeste da ima mnogo pametniji i promisljeniji gameplay, mnogo vise akcije i nesto sto bi drzalo dinamku, kao i vise sinematika, a manje sporednih filer gluposti, mnogo manje... da pretvore igru od 60 sati u igru od 30 sati i bilo bi mnogo bolje...
Nema neke velike svrhe da ocenjujem na osnovu 10 sati koliko sam igrao, ali ako bih za to morao da dam neku ocenu, bila bi 6/10.
Ova igra zahteva dooosta strpljenja.