• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PS4 PC Death Stranding

pa da, uvek ziplines za one koji su predaleko od autoputa i samo letiš po mapi ko gospodin
Ja sam sve regije napunio sa ziplines, dok sam se cimao da skupljam sve zvezdice, nisam ni put hteo da koristim.
Nisam igrao godinu dana, mogao bih da skinem igru samo da vidim da li je neko odrzhavao sve to, ili je moj trud ispario.

Ja skoro uopšte ne koristim zip lines. Predpostavljam da treba prvo da istražim teren i da lociram pogodna mesta za montažu, kako bi napravio komunikativnu trasu. Kao što sam rekao, priču sam odjebao na polovini igre, čak sam većinu cut scenes skipovao na kraju, ali reljef i konfiguracija terena je nešto najbolje što sam video u savremenim igrama. Obožavam da idem pešaka (motorom isključivo po putu) i da se divim prirodnim lepotama :love:

Ja skoro uopšte ne koristim zip lines. Predpostavljam da treba prvo da istražim teren i da lociram pogodna mesta za montažu, kako bi napravio komunikativnu trasu. Kao što sam rekao, priču sam odjebao na polovini igre, čak sam većinu cut scenes skipovao na kraju, ali reljef i konfiguracija terena je nešto najbolje što sam video u savremenim igrama. Obožavam da idem pešaka (motorom isključivo po putu) i da se divim prirodnim lepotama :love:

Da da, slazhem se - nema igre s boljim terenom. Peshke sam i ja najvishe voleo, ali nakon prelaska igre, ziplines su bogotac.

Da da, slazhem se - nema igre s boljim terenom. Peshke sam i ja najvishe voleo, ali nakon prelaska igre, ziplines su bogotac.

Omiljeni deo opreme mi je floating carrier. Nagomilam materijale, pa teram :D Mogao bih ja da izgradim put u zonama koje nisu pokrivene mrežom ali bi me izgradnja koštala mnogo skuplje.

Omiljeni deo opreme mi je floating carrier. Nagomilam materijale, pa teram :D Mogao bih ja da izgradim put u zonama koje nisu pokrivene mrežom ali bi me izgradnja koštala mnogo skuplje.
Pokrij prvo sve mrezhom, a onda udri! Mada, prvo spoji sve putevima, ziplines mozhesh usput.

Ja skoro uopšte ne koristim zip lines. Predpostavljam da treba prvo da istražim teren i da lociram pogodna mesta za montažu, kako bi napravio komunikativnu trasu.
tako je. jeste prvi put zajebano, ali posle ti treba par sekundi da pokriješ kilometar i pritom ti bt-s ne mogu ništa...

mesecima nisam nista igrao, barem ne nista novo...a posto sam uzeo novu graficku trebalo ju je malo testirati, jbg uz death stranding. sad vec dajem sve od sebe da zavrsim ovo, ovakva igra je mogla da prodje samo kojimi, bilo gde drugde bi bila odbijena u nekoj konceptualnoj fazi. gameplay je jednostavno smaracina, konstantnio se tu dodaju stvari kako bi ucini gameplay koliko toliko podnisljivim ali osnova je ista...nosih pakete od a do b, manje vise peske. u nekoj drugoj igri misija gde ides 15 minuta do tacke a i posle se vracas jos 15 minuta bi bila najdosadnija misija u igri, ovde je to cela igra. svet je lep i ima super atmosferu ali je prazan, bazice iste, igram zbog price a price ima malo (osim ako ne racunam mailove koj naravno ne citam)...
kao sto rekoh sad vec idem na silu, ova igra ni u ludili ne zasluzuje vise od 7/10, imo kojima treba da batali open world i vrati se linearnim, story driven igrama.

Немам начина да ово играм али по Војином опису чини ми се да је баш нешто за мене. Обожавам тај усамљенички SF. Још постапокалипса, мммм.

probaj, mozda ti se i svidi, samo kazem meni je gamplay ispolirano govno...

btw sinoc kada sam shvatio da treba da nosim mamu zdravu i pravu, i gde treba da je nosim, hteo sam da iskljucim igru.

probaj, mozda ti se i svidi, samo kazem meni je gamplay ispolirano govno...

btw sinoc kada sam shvatio da treba da nosim mamu zdravu i pravu, i gde treba da je nosim, hteo sam da iskljucim igru.
To mi je bila jedna od omiljenih misija, sa vremena na vreme te igra natera da zaista paziš na svoj tovar i veoma pažljivo biraš rutu. Pravi walking simulator. :D

Samo razmisli malo kako bi je najbrže moguće prebacio, sigurno ćeš uspeti. Developeri su thankfully bili milosrdni, za potrebe te misije su taktički stavili timefall rain da ne pokriva najbolje rute.

I meni je tad došlo da batalim, ali na kraju ispalo baš dobro putovanje, rekao bih i najzanimljivija dostava u igri.

more mrs kojima, dosao do kraja i ceka me jos jedna misija, ko je presao zna o cemu se radi...
kakav god sam kraj bio meni je igra razocarenje, lagodno je mogla da bude duplo kraca. izgleda to sve kul ali price me nije uvukla, neke stvari mi se ne dopadaju,. neke stavari nisu dobro objasnjenje ili su preskocene itd, likovi generalno meh, vrlo bitno, pogotovo sem....itd itd. kojima nije napravio odlicnu igru 15god, zelim da radi nesto novo sledece posto nastavak ovoga ne zelim.

@Yuka Sakazaki secam se da mi je stigao žuti mejl gde se pominje neka trkačka staza. Valjda mogu da napravim stazu, ali nisam se bavio time.

sryQZxB.gif

...nikad nisam video ovo u zivotu, igra nikako da se zavrsi...ne mogu da verujem. nastavicu sutra

sryQZxB.gif

...nikad nisam video ovo u zivotu, igra nikako da se zavrsi...ne mogu da verujem. nastavicu sutra
AHAHAHAHAHAH, mogao bih se kladiti da si na kraju :ROFLMAO:
Setjam se da sam drugarici rekao gde da napravi pauzu, jer kraj traje i traje i traje, nije me poslushala pa mi je satima kukala na temu "nikako da se zavrshi".

Back
Top Bottom