• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Death Stranding 2

ja bih rekao da tu kažu koliko im je trebalo da uspostave red. to je verovatno samo jedna od tačaka odmotavanja priče (možda se tu npr dogodi samo uvodni deo igre, a onda padne flash forward jedno 10-15 godina :D )
Tako i meni deluje. Sve više mi deluje da će igra da se odvija u dva različita vremenska razdoblja. Možda ćemo imati skokove između njih, napred i nazad. Samo da nije neko putovanje kroz vreme. To obično usere koncept skroz 😑

Jedva čekam, GOTY 2025 bez problema. Kapiram da ću igrati tek sledeće godine kada stigne na PC, a do tada ću, kao i sa prvim delom, da ignorišem sve vezano za igru.

Trailer me oduševio, maksimalno me nahajpovao, pogledao sam još dva puta danas. Gospodin ne ume da razočara!

Ova numera od Woodkid-a mi je postala krajnje zarazna. Naviknut na Low Roar, prvi put kada sam gledao trailer, nije mi ostavila utisak. Tek kad sam odslušao numeru i pročitao stihove skapirao sam koliko jako je inspirisana DS-om. Sad ne mogu da je izbacim iz mozga 😂.

Jedva čekam, GOTY 2025 bez problema. Kapiram da ću igrati tek sledeće godine kada stigne na PC, a do tada ću, kao i sa prvim delom, da ignorišem sve vezano za igru.
Podsecanje, PC port za Death Stranding 1 je bio najavljen iznenada, nedelju dana pre premijere na PS4. :D

Sam PC port je bio izasao malo jace od pola godine posle PS4.

YlnLFOg.jpeg

Back
Top Bottom