• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Death Stranding 2

Pa sta hoces da kazes, da treba da igra 10 sati na silu, kako bi igra konacno krenula?
Retko ko ima tog strpljenja, dvojka ako ne bude mnogo bolja po tom pitanju, crno joj se pise, kao i kecu.
Da, treba igrati 10 sati dok dođeš do zanimljivog dela. Ako je tvoj osećaj da igraš na silu, onda igra nije za tebe i to je OK. Ja samo kažem da igra nudi mnogo više od onoga što možeš u prvih par sati da vidiš. Utisak o igri valjda treba da ti ostavi kraj a ne početak. Početak može da bude vrh a kraj sranje i da ti onda pokvari ceo utisak o igri. Bolje da početak bude smor a kraj vrhunac. Meni početak nije bio toliko smor koliko sam bio "nesnađen". Bilo je baš teško da pohvatam kontrole i da se snađem u interfejsu ali ja to nisam doživeo kao smor, više kao napor i izazov. Kad se ušemiš, onda igra teče ko podmazana.

S druge strane, ne vidim kako se išta crno pisalo kecu. Igra je bila i ostala uspešna. Ni na koji način nije loše prošla.

Pa ima dosta ljudi kojima je DS1 tezak smor, ili najdosadnija igra koju su igrali.
Moja poenta je kao sto rekoh da nema puno ljudi toliko strpljenja da igraju na silu 10 sati, kako bi dosli do dela koji valja, opet diskutabilno je i kad bi dosli do tog dela, dal bi im se i tad svidelo.
Valjda ce biti pametiniji sa dvojkom i ranije uhvatiti paznju igraca, steta jer igra ima potencijal, kako sa grafikom i atmosferom, tako i sa unikatnoscu koju donosi, ali moraju gameplay bolje da rese, da bude zanimljiviji, da ne bude toliko praznog hoda.

U 30h preview-ovima su novinari rekli da sada DS2 zna da posalje Sam-a da direktno ocisti enemy encampment-e ili da odradi nesto na njihovoj lokaciji. Toga nije bilo u kecu.
Kako nije? Pa ima gomila order-a da odeš u MULE ili teroristički kamp da nešto uzmeš iz kampa. Usput naravno moraš nekako i da se obračunaš sa njima. MULE možeš da namagarčiš ali teroristi pucaju vatrenim oružjem čim te primete tako da ne gine ozbiljan okršaj. Možda je jedina razlika što su u DS1 to bili standarni order-i, nisu ovi glavni koji razvijaju priču.

Meni gameplay bio super sve vreme, ne mora svima da se svidi igra.

Ali mislim da će otići sada malo u pravcu više akcije da se udovolji masi.

Pa to, niti mora svako da se "trudi" da igra onu igru koja mu se ne svidja, ne lezi ili sta vec. Mazohizam je opasan po zdravlje.

Pa ja ne igram nikad na silu, ali igru moras da probas da bi znao kakva je i dal je za tebe...
Ja probam, dam sansu, nekad i duzu kad znam da se igra kasnije pali...

Back
Top Bottom