• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Death Stranding 2

Digital Foundry je odusevljen sa DS2 prezentacijom, brza analiza im kaze da su senke obicne rasterized, nema RT refleksija, ali postoje tragovi da je u Decimu ubacen RT GI.

edit -

Last edited:
Kojima: Gotovo snimanje i dijalozi. Aj pakuj pa da prodajemo.
Staff: Ali gosn. Kojima... jos nismo napravili igru.
Kojima: Jao da... i to jos moramo.
Volim Kojimu i Death Stranding ali covek ocigledno zeli da pravi filmove vise nego igre.

:D Blasphemy, Kojimine igre su uvek imale zdravu dozu gameplay-a i inovacija [osim MGS4 gde je morao da zavrsi pricu celog serijala u par act-ova sa previse cinematika]. Ovde je samo odgovarao na pitanje u kojem je stanju igra sada, ne vidim problem.

Za DS igre primarno snimaju zapadnu postavu, i posle toga lokalizuju audio za sve druge jezike.

:D Blasphemy, Kojimine igre su uvek imale zdravu dozu gameplay-a i inovacija [osim MGS4 gde je morao da zavrsi pricu celog serijala u par act-ova sa previse cinematika]. Ovde je samo odgovarao na pitanje u kojem je stanju igra sada, ne vidim problem.

Za DS igre primarno snimaju zapadnu postavu, i posle toga lokalizuju audio za sve druge jezike.
Nemoj pogresno da me razumes, svidjaju mi se Kojimine igre, narocito DS1. MGS ne volim da igram, koliko volim pricu. Ali kad gledas development igara, najave, i hype, uvek je veci fokus na cinematicu, glumcima, reziserima itd. Realno, za ovu OD igru, vise zvuci kao da ce biti film nego igra.

Na TGS-u su prikazali i par scena iz igre na japanskom, evo engleskih verzija

Last edited:
Kojima se u mladjim danima garant bacao na pod na cosplay eventovima da uhvati sto bolji panty shot. Lik je definicija reci hentai :D

Stari pervert Kojima je skinuo prasinu sa starog MGS1 foto moda
Mei Ling se fotkala samo tako, shteta shto je bilo 1 slika = 1 save block.

ne želim da se previše spoilujem
Taj rad, od onog prvog videa ne gledam nishta sem photo mode sada, jer moralo se. Najveci problem ce biti docekati PC verziju bez da znam ista o igri. Ako sam uspeo sa prvim delom, mocu i sa drugim.

Back
Top Bottom