Nemoj pogresno da me razumes, svidjaju mi se Kojimine igre, narocito DS1. MGS ne volim da igram, koliko volim pricu. Ali kad gledas development igara, najave, i hype, uvek je veci fokus na cinematicu, glumcima, reziserima itd. Realno, za ovu OD igru, vise zvuci kao da ce biti film nego igra.Blasphemy, Kojimine igre su uvek imale zdravu dozu gameplay-a i inovacija [osim MGS4 gde je morao da zavrsi pricu celog serijala u par act-ova sa previse cinematika]. Ovde je samo odgovarao na pitanje u kojem je stanju igra sada, ne vidim problem.
Za DS igre primarno snimaju zapadnu postavu, i posle toga lokalizuju audio za sve druge jezike.
Mei Ling se fotkala samo tako, shteta shto je bilo 1 slika = 1 save block.Stari pervert Kojima je skinuo prasinu sa starog MGS1 foto moda
Taj rad, od onog prvog videa ne gledam nishta sem photo mode sada, jer moralo se. Najveci problem ce biti docekati PC verziju bez da znam ista o igri. Ako sam uspeo sa prvim delom, mocu i sa drugim.ne želim da se previše spoilujem